Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 15, 2 soveværelser, 102 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra december 2018

Udsigt over flyvestationen og charmerende køkken

Kom indenfor i et lyst og åbent hjem på 102 kvm med plads til hele familien. Her får du et skønt hjem med to terrasser i historiske omgivelser, hvor det aktive liv venter.

Denne boligtype A er i to etager – og med en beliggenhed i et hyggeligt og naturrigt nabolag – er det ideelle hjem til det aktive par. Du kan blandt andet glæde dig til et godt indeklima, to soveværelser samt et rummeligt køkken med spiseplads og en fantastisk udsigt over Flyvestation Værløses landingsbane.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré med en bøjlestang til overtøjet. Den trehjulede cykel, ski eller klapvognen kan du stille i det praktiske skur, med en overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken

I køkkenet er der god mulighed for at lave mad med familien, da her er masser af køkkenbordsplads. Samtidig er det muligt at indrette en god spiseplads, så du kan hjælpe med lektierne, mens aftensmaden bliver klar.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over det smukke område, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet i skandinavisk design med integreret vaskesøjle. Badeværelset, i samme stil, er praktisk placeret på førstesalen. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen har du to gode og lyse soveværelser. Her kan du glæde dig til et master bedroom på hele 18 kvm, så der er god plads til at indrette med garderobeskabe.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten til landingsbanens dynamik, men læser en god bog. Skal du holde grillmiddag, kan du flytte om i den sydvendte forhave. Her kan du kan åbne indtil køkkenet og skabe en naturlig forlængelse af køkkenet.

Faciliteter

I dette hjem har du et praktisk depotrum under trappen til ekstra opbevaring, og alle hårde hvidevarer i rækkehuset er af energimærkning A. Parkering finder du tæt ved dit hjem på de mange parkeringspladser rundt i nabolaget, så det er altid nemt at komme af med dagligvarerne efter en indkøbstur.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
102 m²
Byggegrund
91 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.402 kr.

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Filmhusene er svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Sydlejren - den nye bydel

Sydlejren er en unik og bæredygtig ny bydel på Flyvestation Værløse. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere