Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 14, 2 soveværelser, 100 m²

Grillaftener i sommersolen og udsigt over landingsbanen

Kom indenfor i dette lyse og indbydende hjem på 100 kvm med plads til hele familien. Her har du to terrasser med udsigt over de historiske omgivelser, og børnenes legekammerater venter lige udenfor.

Denne boligtype A er i to etager – og med en beliggenhed i et trygt og hyggeligt nabolag – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til et sundt indeklima, to eller tre soveværelser samt et rummeligt køkken med spiseplads og en fantastisk udsigt over Flyvestation Værløses landingsbane.

Entré

Fra den hyggelige forhave træder du ind i entréen, hvor du har en praktisk bøjlestang til overtøjet. Entréen er flisebelagt, hvilket er en praktisk detalje efter en udfordrende løbetur i området.

Køkken

I køkkenet er der god mulighed for at skabe kulinariske oplevelser til dine gæster, da her er masser af køkkenbordsplads. Samtidig kan du nemt indrette en hyggelig spiseplads, så du kan hjælpe med lektierne, mens aftensmaden er i ovnen.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, præcis som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over naturen, mens børnene leger med klodser på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Værelser

På førstesalen finder du to gode og lyse soveværelser med plads til indretning med garderobeskabe. Har du behov for et ekstra børneværelse eller måske et kontor, kan dette til tilvælges.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i skandinavisk design med integreret vaskesøjle. Badeværelset på førstesalen er i samme stil, og har en flisebeklædt bruseniche. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Her kan du nyde udsigten over flyvestationens natur med en god kop kaffe. Du har samtidig en dejlig sydvendt terrasse i forhaven, så der er altid rig mulighed for at finde din egen lille læsekrog.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og alle hårde hvidevarer i rækkehuset er af energimærkning A. Parkering finder du tæt ved dit hjem på de mange parkeringspladser i nabolaget, så det er altid nemt at komme af med dagligvarerne efter en indkøbstur, mens cyklen kan stå overdækket i forhaven ved skuret.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
100 m²
Grund
89 m²
Soveværelser
2
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere