Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 13, 3 soveværelser, 120 m²

Solbeskinnet terrasse og ugeneret udsigt over landingsbanen

Velkommen til et svanemærket hjem med hjerterum og fantastisk lysindfald. Slå benene op og nyd udsigten over engen fra stuen. Her får du en skøn gavlbolig med to terrasser og spiseplads i køkkenet.

Denne boligtype B er et lyst hjem i to etager på 120 kvm, som giver plads til familien med tre soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald med gavlvinduer, spiseplads i køkkenet, sammenhængene og åbent stueplan, mens udsigten over nabolaget kan nydes fra terrassen.

Entré

Du kommer ind i en praktisk entré med integreret bøjlestang, hvor du nemt kan komme af med dit overtøj.

Køkken

I dette hjem har du et vinklet, hvidt køkkenbord med plads til at eksperimenterende madlavningen for dine venner og familie. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrettes en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Værelser

På førstesalen finder du tre soveværelser med dejligt lysindfald, hvor der er god plads til at indrette med garderobeskabe, alt efter dit behov.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, i skandinavisk design, med integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. På førstesalen har du et dejligt badeværelse med bruseniche, og indretning i samme lyse stil.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdørene ud til terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. Fra terrassen har du udsigt til aktiviteten på landingsbanen, som ligger en lille gåtur fra dit nye hjem. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i din sydvendte forhave og tænde op i grillen. Fra denne terrasse kan du åbne op indtil køkkenet, så du nemt kan komme til og fra køkkenet, når du har gæster til middag.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og fordi dit hjem er svanemærket, er du sikret et sundt indeklima. Samtidig er de hårde hvidevarer af energimærkning A og armaturerne er vandebesparende. Du finder også en p-plads tæt ved dit hjem, mens der er fællesparkering til dine gæster.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
108 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere