For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser
Solgt

Faldskærmsvej 45, 4 Værelser, 152 m²

Om nabolaget

 • Arkitekturen

  Nabolaget består af tre klynger, som danner hvert sit hyggelige gårdrum. Juul | Frost Arkitekter har haft fokus på funktionalitet og rummelighed i de nye hjem, hvilket du vil sætte pris på i hverdagen. Hjemmene er inspireret af den nordiske byggetradition, hvor æstetik og dagslys er nøgleordene. De store vinduespartier i stuen inviterer lyset og områdets natur indenfor, der giver samhørighed mellem de indre og ydre kvaliteter.

 • Et familievenligt nabolag

  Velkommen til et nabolag, hvor dine børn kan løbe trygt omkring og hvor børnene kan glæde sig til nye legeaftaler med venner i alle aldre. Filmhusene ligger i tre klynger, som skaber nogle hyggelige gårdrum, hvor børnene kan lave hinkebane på lege- og opholdsvejen, eller måske rulleskøjter og løbehjul skal tages i brug. Med andre ord, her kan børn være børn og din familie en familie.

 • Natur og aktivitet

  Find cyklen eller rulleskøjter frem og begiv dig ud på den tre kilometer lange landingsbane, nyd en tur med hunden rundt i skovområdet eller bind løbeskoene, og tag den smukke tur rundt om Søndersø. Uanset hvilken type motion du dyrker, er der rig mulighed i området, og omkring Filmhusene Vest er nabolaget bundet sammen af lege- og opholdsvejen, så børnene kan finde rulleskøjterne eller løbehjulet frem.

 • Energi- og miljørigtige hjem

  Bæredygtighed og natur går hånd i hånd i Filmhusene Vest. Rækkehusene er svanemærkede, hvilket betyder lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Herved skabes hjem med samhørighed og respekt for Flyvestation Værløses historiske omgivelser.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere