For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser
Udsolgt

Filmhusene Nord

Filmhusene Nord værløse nybyggeri rækkehus

Om nabolaget

 • Arkitekturen

  Nabolaget består af tre klynger, som danner hvert sit hyggelige gårdrum. Juul | Frost Arkitekter har haft fokus på funktionalitet og rummelighed i de nye hjem, hvilket du vil sætte pris på i hverdagen. Hjemmene er inspireret af den nordiske byggetradition, hvor æstetik og dagslys er nøgleordene. De store vinduespartier i stuen inviterer lyset og områdets natur indenfor, der giver samhørighed mellem de indre og ydre kvaliteter.

 • Et familievenligt nabolag

  Velkommen til et nabolag, hvor dine børn kan løbe trygt omkring og hvor børnene kan glæde sig til nye legeaftaler med venner i alle aldre. Filmhusene ligger i tre klynger, som skaber nogle hyggelige gårdrum, hvor børnene kan lave hinkebane på lege- og opholdsvejen, eller måske rulleskøjter og løbehjul skal tages i brug. Med andre ord, her kan børn være børn og din familie en familie.

 • Natur og aktivitet

  Find cyklen eller rulleskøjter frem og begiv dig ud på den tre kilometer lange landingsbane, nyd en tur med hunden rundt i skovområdet eller bind løbeskoene, og tag den smukke tur rundt om Søndersø. Uanset hvilken type motion du dyrker, er der rig mulighed i området, og omkring Filmhusene Vest er nabolaget bundet sammen af lege- og opholdsvejen, så børnene kan finde rulleskøjterne eller løbehjulet frem.

 • Energi- og miljørigtige hjem

  Bæredygtighed og natur går hånd i hånd i Filmhusene Vest. Rækkehusene er svanemærkede, hvilket betyder lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Herved skabes hjem med samhørighed og respekt for Flyvestation Værløses historiske omgivelser.

Boliger