Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 63, 2 soveværelser, 84 m²

Gavlbolig og 46 kvm stor taghave

Velkommen hjem til et sted, hvor du har mulighed for at skabe en personlig oase med plads til hele familien. Glæd dig til mange hyggelige stunder i din store private taghave på 46 kvm.

Lejligheden er en type K med to gode soveværelser og et rummeligt køkken/alrum samt stue. Gavlboligens 84 kvm er udnyttet optimalt og har en skøn taghave. Glæd dig til et hjem med lys og luft, hvor du kan samle din familie til store middage eller nyde en rolig aften i sofaen.

Entré

Fra du træder ind i entréen, kan du fornemme hjemmets charme og smukke lysindfald, og her er fin plads til at hænge frakken og stille skoene efter en shoppetur i Køge.

Køkken

Boligen har et stort og lyst køkken/alrum med god bordplads og fine indretningsmuligheder. Rummet byder på et dejligt køkken i holdbare materialer. I køkken/alrummet kan du indrette en hyggelig spiseplads, hvor man kan samles omkring aftensmaden.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkken/alrummet, og de store vinduespartier skaber et lyst hjem. Du kan nemt indrette en skøn sofakrog, hvor familien kan samles til en god film fredag aften.

Badeværelse

Badeværelset er belagt med en klassisk, tidløs flise og er nordisk inspireret. Rummet byder på en dejlig bruseniche, samt vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din privatøkonomi. I badeværelset finder du både vaskemaskine og tørretumbler, og der er lagt gulvvarme i rummet, så dine fødder kan holde sig lune i de kolde vintermåneder.

Værelser

Dette hjem har to lyse værelser, hvor du har mulighed for at tilkøbe garderobeskabe.

Taghave

På den store taghave kan du have jordbærplanter og valmuer i søde havekasser. Det er også her du kan invitere familie og venner over til en lækker weekendbrunch i formiddagssolen. Sammen kan i nyde hinandens selskab og udsigten over det hyggelige gårdrum.

Faciliteter og parkering

Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
84 m²
Soveværelser
2
Etage
4 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere