Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 62 3. sal, 1 soveværelser, 101 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Lys hjørnelejlighed og walk-in closet

Stor hjørnelejlighed, syd-vestvendt altan og et stort køkken/alrum kendetegner dette lyse hjem. Her kan du nyde udsigten og lyset fra 3. sal hele året rundt – og du er kun få minutter fra stranden.

Denne skønne gavlbolig er en type M på 96 kvm med plads til store armbevægelser. Der ligger ingen bolig over denne, så du får en skøn penthouse-følelse i dette hjem. Glæd dig til et hjem med lys og luft, hvor du kan samle din familie til store middage eller nyde en rolig aften i sofaen. Velkommen til et hjem med en grøn profil i et socialt nabolag med plads til fællesskabet.

Entré

Du træder ind i en venlig og lys entré. Gulvet er beklædt i lys askeparket, der løber gennem hele lejligheden og skaber en ensartethed. Under gulvet er der installeret gulvvarme, som giver en behagelig og stabil temperatur.

Køkken

Køkken/alrummet indbyder til hyggelige stunder med lys og luft hele året rundt. I det lyse køkken er der god plads til at kreere lækre middage samtidig med at du underholder dine gæster.

Stue

Nyd det dejlige lysindfald gennem de store vinduespartier – og indret din egen personlige sofakrog til spilleaftener. I sommermånederne fungerer den store sydvendte altan som en forlængelse af stuen.

Altan

Fra køkken/alrummet åbner du glasdøren ud til din store sydvestvendte altan og lukker den friske havluft ind. Altanen er ideel til hyggelige middage og mange gode timer med familie og venner.

Badeværelse

Badeværelset i lys, skandinavisk stil. Badeværelset rummer både en flisebeklædt bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Armaturerne, både på badeværeslet og i resten af lejligheden, er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

I lejligheden finder du to gode soveværelser. Begge værelser har et stort vinduesparti, så lyset kommer helt ind – og her er samtidig plads til at indrette med garderobeskabe.

Walk-in closet

Praktisk placeret ved entréen finder du et walk-in closet. Her har du mulighed for at indfri dine opbevaringsdrømme; hvad enten du drømmer om store garderobeskabe eller plads til hobbyen.

Faciliteter og parkering

I dit nye hjem i Kystengen er der underjordisk parkering. Her er der både mulighed for at stille din cykel samt tilkøbe en parkeringsplads til bilen, da der et begrænset antal pladser. Der er også parkering på vejene omkring Kystengen til dine gæster.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
101 m²
Soveværelser
1
Etage
3 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere