Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 61 3. sal, 2 soveværelser, 82 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Morgenkaffe på altanen og fællesspisning i gården

Nyd de varme sommerdage på altanen eller hyggelige middage i det rummelige køkken/alrum. Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig godt tilpas.

Dette hjem er højt beliggende på 3. sal, så du kan glæde dig til en masse lys og luft. Lejligheden er en boligtype I på 82 kvm med et skønt køkken/alrum, lys stue og en dejlig altan. Velkommen til et hjem med en grøn profil i et charmerende nabolag, der indbyder til gåture.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets entré, kan du fornemme boligens varme, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem. I entréen er der gjort plads til at indrette med garderobeskabe, så overtøjet kan hænges væk. Dit nye hjem er praktisk opvarmet via gulvvarme, der hjælper til at skabe en stabil temperatur.

Køkken

Dette hjem er indrettet med et dejligt hvidt køkken med plads til kulinariske udfoldelser, og du har god plads ved spisebordet, så du kan samle både familie og venner til hyggelige stunder og kvalitetstid.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og indrettet med lyse trægulve. Her er lys og luft hele året. Nyd det dejlige lysindfald gennem de store vinduespartier – og indret din egen personlig sofakrog til aftener med spil og hygge. I sommermånederne fungerer den store østvendte altan som en forlængelse af stuen.

Altan

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den skønne østvendte altan og lukke den friske havluft ind. Altanens placering gør det ideelt at sidde og nyde en stille stund søndag morgen inden en forfriskende dukkert.

Badeværelse

Centralt i lejligheden finder du badeværelset i lys, skandinavisk stil. Badeværelset rummer både flisebeklædt bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Armaturerne, både på badeværeslet og i resten af lejligheden, er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

I den vestlige del af lejligheden ligger de to værelser. I begge værelser er der et stort vinduesparti, så lyset kommer helt ind – og her er samtidig plads til at indrette med garderobeskabe.

Faciliteter og parkering

Der medfølger et depotrum til boligen, hvor du let kan opbevare skiudstyr og havemøbler. Ved dit nye hjem findes desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser, som kan tilkøbes.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
82 m²
Soveværelser
2
Etage
3 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere