Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 59 2. sal, 1 soveværelser, 67 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Aftensol på altanen og hjemlig hygge

Varme sommeraftener på altanen, et dejligt soveværelse og et stort køkken/alrum kendetegner dette lyse hjem. Her er plads til hyggelige middage og fællesskab i gården.

Denne skønne lejlighed er en type C på 67 kvm med et dejligt soveværelse. Dette hjem er ideelt til parret eller solisten, der ønsker et nyt hjem, som kræver minimal vedligeholdelse, og ligger blot få minutters gang fra stranden.

Entré

Fra svalegangen træder du ind i entréen, hvor du kan fornemme hjemmets charme. Entréen ligger i åben forlængelse af resten af lejligheden, så allerede fra hoveddøren, har du kig gennem hele dit hjem.

Køkken

I det store køkken har du godt med køkkenbordsplads til at udfordre dine kulinariske evner. Her kan du let underholde dine gæster, mens du gør maden klar.

Stue

Den lyse stue ligger i forlængelse af køkkenet og har en god kvadratisk facon, der giver stor indretningsfrihed. Skab din egen personlige sofakrog, hvor du kan koble af med en god bog.

Værelse

Ved entréen finder du et dejligt soveværelse med skydedør. Værelset har et stort vindue, der byder lyset indenfor.

Badeværelse

Praktisk placeret midt i lejligheden finder du badeværelset, der er i klassisk skandinavisk stil med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset, såvel som resten af dit hjem, er opvarmet via gulvvarme, en skøn detalje, så du altid har lune fødder.

Altan

Du træder fra stuen og direkte ud på din sydvendte terrasse, hvor du rigtig kan nyde de lune sommeraftener. Skab din egen oase med krydderurter, fine lanterner og bløde tæpper. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter og parkering

Hele dit hjem er indrettet med vandbesparende armaturer til glæde for naturen og din pengepung. I Kystengen er det muligt at tilkøbe en parkeringsplads i kælderen. Det er også her, at du finder et depotrum til ekstra opbevaring samt parkerer din cykel i tørvejr.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
67 m²
Soveværelser
1
Etage
2 af 6

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere