Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 58 2. sal, 1 soveværelser, 67 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Dejligt køkken/alrum og middag på altanen

Varme sommeraftener på altanen, et dejligt soveværelse og et stort køkken/alrum kendetegner dette lyse hjem. Her er plads til hyggelige middage og fællesskab i gården.

Denne skønne lejlighed er en type C på 67 kvm med et dejligt soveværelse. Her kan du indfri drømmen om et nyt hjem, der kræver minimal vedligeholdelse, og ligger kun få minutters gang fra den brede sandstrand.

Entré

I dette hjem har du en skøn indgang via svalegangen, der indbyder til hygggelige snakke med naboen. Fra svalegangen træder du ind i entréen, hvorfra du kan fornemme hjemmets charme. Entréen ligger i åben forlængelse af resten af lejligheden, så allerede fra hoveddøren, har du kig gennem hele dit hjem.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum byder på et lyst køkken og en rummelig stue. Her får du det fulde ud af dagslyset, da du er oppe i højden og får lys ind fra to verdenshjørner. Du har samtidig et dejligt køkken med masser af bordplads til madlavningen, så alle kan være med – både store og små. Den lyse stue indbyder samtidig til sofahygge og filmaftener.

Altan

Du træder fra stuen og direkte ud på din sydvendte terrasse, hvor du rigtig kan nyde de lune sommeraftener. Skab din egen oase med krydderurter, fine lanterner og bløde tæpper. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Værelse

Soveværelset er indrettet med skydedør samt et stort vindue, der byder lyset indenfor. Værelset er belagt med et lyst gulv, der løber gennem hele hjemmet og giver et homogent, smukt udtryk.

Badeværelse

Praktisk placeret midt i lejligheden, finder du badeværelset, der er i klassisk skandinavisk stil med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset, såvel som resten af dit hjem, er opvarmet via gulvvarme, en skøn detalje, så du altid har lune fødder.

Faciliteter og parkering

Hele dit hjem er indrettet med vandbesparende armaturer til glæde for naturen og din pengepung. I Kystengen er det muligt at tilkøbe en parkeringsplads i kælderen. Det er også her, at du finder et depotrum til ekstra opbevaring samt parkerer din cykel i tørvejr.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
67 m²
Soveværelser
1
Etage
2 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere