Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 48, 1 soveværelser, 72 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Terrassehygge og udsigt til almindingens å

Glæd dig til eftermiddagskaffe på terrassen eller hyggelige middage i det dejlige kombinerede køkken og stue. Dette er en dejlig effektiv gavlbolig med masser af lys – og plads til livsnydelse.

Denne type B1-lejlighed er beliggende i stuen og her er både udsigt såvel udgang til almindingen. Her kan du nyde 71 lyse kvm med et skønt køkken, østvendt soveværelse og en rummelig terrasse. Velkommen til et indbydende hjem få minutter fra stranden.

Entré

Denne lejlighed byder på åbne rum, hvilket du oplever så snart du træder ind i entréen og kigger ned gennem lejligheden. Her kan du fornemme hjemmets varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem. Entréen giver gode muligheder for at indrette med garderobeskabe.

Køkken

Glæd dig til at lave mad i det store, lyse køkken. Her er godt med køkkenbordsplads til at udfordre dine kulinariske evner, når der kommer gæster forbi. Køkken er placeret, så du har et dejligt lysindfald gennem stuen.

Stue

Den rummelige stueafdeling giver gode indretningsmuligheder med en stor sofa til filmaftenerne med varm kakao. Stuen har desuden et dejligt gavlvindue, som giver et smukt lysindfald.

Værelse

Dette hjem har et lyst, østvendt soveværelse, som lukkes af med en praktisk skydedør. Værelset er indrettet med et stort vindue, der gør at morgensolen kommer helt ind i rummet og giver en god start på dagen.

Badeværelse

Badeværelset er indrettet i klassisk skandinavisk stil med flisebeklædt bruseniche. Det er også her, at du finder vaskemaskine og tørretumbler, praktisk placeret under den hvide bordplade. I badeværelset, såvel som i resten af lejligheden, er der gulvvarme – en skøn hverdagsluksus til de kølige måneder.

Terrasse

Fra stueafdelingen er der udgang til hjemmets skønne terrasse, så det er nemt at flytte middagen udendørs, når vejret er godt. Du kan også følge terrassetrappen ned og gå på opdagelse i almindingen. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter og parkering

Lejligheden er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har samtidig et praktisk depotrum i underetagen til ekstra opbevaring. Uanset om du cykler eller kører i bil, så er der gjort plads til den. Du kan let tilkøbe en p-plads til bilen i parkeringskælderen under Kystengen, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
72 m²
Soveværelser
1
Etage
stuen af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere