Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 47, 1 soveværelser, 67 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Skøn stuelejlighed med gode indretningsmuligheder

Solbeskinnet terrasse med udsigt over almindingen, dejligt soveværelse og et stort køkken/alrum kendetegner dette lyse hjem. Nyd de sene sommeraftener på terrassen i godt selskab med naboen.

Denne skønne stuelejlighed er en type B på 67 kvm med plads til livsnydelse. I dette hjem har du ægte rækkehusfornemmelser med en terrasse, som har egen udgang til almindingen. Her kan du indfri drømmen om et nyt hjem, der kræver minimal vedligeholdelse.

Entré

Fra gårdrummet træder du ind i den lyse entré. Her mødes du af et smukt kig gennem lejligheden og ud til den grønne alminding. I entréen har du mulighed for at indrette med garderobeskabe, alt efter dit opbevaringsbehov.

Køkken

Glæd dig til at lave mad i det store, hvide køkken. Her har du godt med køkkenbordsplads til at udfordre dine kulinariske evner, når der kommer gæster forbi. Køkken er placeret, så du får det dejlige lysindfald fra det store vindue i stuen.

Stue

Den lyse og rummelige stue ligger i forlængelse af køkkenet og har en god kvadratisk facon, der giver dig stor indretningsfrihed. Skab din egen personlige sofakrog, hvor du kan koble af med en god bog og lade batterierne op.

Værelser

Ved entréen finder du et dejligt soveværelse med skydedør. Værelset har et stort vindue, der byder lyset indenfor, og hvor du har udsigt til det hyggelige gårdrum.

Badeværelse

Praktisk placeret midt i lejligheden finder du badeværelset, der er i klassisk skandinavisk stil med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset, såvel som resten af dit hjem, er opvarmet via gulvvarme, en skøn detalje, så du altid har lune fødder. Lejligheden er desuden indrettet med vandbesparende armaturer.

Terrasser

Fra stuen kan du træde direkte ud på din østvendte terrasse, hvor du kan nyde hyggelige middage på de lune sommeraftener. Fra terrassen har du en trappe ned til almindingen, så det er nemt at starte dagens gåtur i det grønne.

Faciliteter og parkering

I Kystengen er det muligt at tilkøbe en parkeringsplads i underetagen, så længe der er ledige pladser, så du let kan komme af med dagligvarerne. Det er også i underetagen, at du finder et depotrum til ekstra opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
67 m²
Soveværelser
1
Etage
stuen af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere