Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen 42 5. sal, 1 soveværelser, 108 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gavlbolig og morgenkaffe på altanen

Velkommen til et lyst hjem på 108 kvm med et dejligt køkken/alrum, der indbyder til hyggelige middage. Nyd morgensolen, og den smukke udsigt fra 5. sal, fra din østvendte altan.

Denne gavlbolig er en boligtype S og ligger på 5. sal. Her er masser af hjerterum, et-to skønne soveværelser, lyse trægulve, en dejlig altan og gode, funktionelle løsninger. Der ligger ingen bolig over denne, så du får en skøn penthouse-følelse i dette hjem. Glæd dig til et hjem med lys og luft, hvor du kan samle din familie til store middage eller nyde en rolig aften i sofaen.

Entré

Når man træder ind i hjemmet, føler man sig straks hjemme, da lejligheden emmer af hygge. Boligens smukke lysindfald opleves allerede i entréen. Du har mulighed for at tilvælge skabe til overtøj og sko efter behov.

Køkken

I køkkenet får du god bordplads, så du kan glæde dig til at prøve nye og spændende opskrifter, og der er opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken bagefter.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet og har mange hyggelige kroge, så her er god mulighed for at indrette et sofahjørne, hvor du kan slappe af efter en lang dag med en god bog. Gulvet er i lyst træ og opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder.

Badeværelse

Badeværelset er praktisk indrettet med en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske badetøjet efter en tur i havet. Værelset er nordisk inspireret og belagt af en tidløs flise.

Værelser

Hjemmet byder på et-to soveværelser, alt efter ønske. Det ene soveværelse er på 13kvm med walk-in closet, og i stuen kan du tilvælge et ekstra værelse, som du enten kan bruge til soveværelse, kontor eller børneværelse.

Altan

Du finder en dejlig syd-østvendt altan i forlængelse af hjemmets stue. På altanen kan du nyde morgensolens stråler og en god kop kaffe.

Faciliteter og parkering

Der medfølger et depotrum til boligen. I Kystengen er det desuden muligt at tilkøbe parkeringsplads i underetagen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
4.395.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
2.854 kr.
Etage
5 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere