Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 39 3. sal, 2 soveværelser, 84 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Køkken/alrum og morgensol på altanen

Kom indenfor i et hjem med plads til hverdagen i lyse rammer. Nyd sommeren på altanen og indret en skøn spiseplads, hvor familien kan samles om et sjovt brætspil.

Denne lejlighed på 84 kvm emmer af kvalitet samt funktionalitet. Hjemmet er en boligtype i1 og er beliggende på tredje sal. Slå benene op og nyd tilværelsen på altanen, hvor du kan nyde udsigten ud over det hyggelige nabolag.

Entré

Du træder ind i en skøn entré, hvor du bliver mødt af et hjem, der emmer af hjemlig hygge. Her har du mulighed for at tilvælge skabe, hvor du kan opbevare overtøj og sko.

Køkken

Lejligheden er indrettet med et lyst og praktisk hjørnekøkken med opvaskemaskine samt køle- fryseskab. Her får du god bordplads, så der er mulighed for at eksperimentere med madlavningen og afprøve nye, spændende krydderier og opskrifter.

Stue

Du finder den dejlige stue i forlængelse af det åbne køkken. Køkkenet og stuen udgør hjertet i hjemmet. Fra stuen er der udgang til hjemmets skønne altan, hvor du kan nyde mange gode stunder i solen. Stuen er belagt med et lyst trægulv og er opvarmet via gulvvarme.

Badeværelse

Badeværelset er centralt beliggende i hjemmet og er indrettet med en praktisk vaskemaskine og tørretumbler. Rummet er nordisk inspireret med en god brusekabine.

Værelser

Hjemmet rummer to skønne soveværelser, hvor du har mulighed for at tilvælge garderobeskabe efter eget ønske. Skal du blot bruge et soveværelse, kan det andet værelse indrettes som gæste-, arbejds- eller hobbyværelse.

Altan

Du har en stor syd-østvendt altan i naturlig forlængelse af stuen. Her er mulighed for at indrette med et lille bord, så familien kan nyde morgenmaden i solen.

Faciliteter og parkering

Der medfølger et depotrum til boligen, hvor du kan opbevare de ting som du ikke har brug for at have ved hånden i hverdagen. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
84 m²
Soveværelser
2
Etage
3 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere