Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 38 3. sal, 1 soveværelser, 108 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

42 kvm taghave og hjørnekøkken

Kom indenfor i dette lyse hjem med altan og plads til festlige stunder. Nyd sommeren og din store taghave, hvor du kan plante grønsager i havekasserne og slappe af, når du har brug for det.

Denne lejlighed på 108 kvm emmer af kvalitet, funktionalitet og hjerterum. Gavlboligen er en type R og beliggende på tredje sal. Dit nye hjem rummer et-to dejlige soveværelser, walk-in closet, et lyst og lækkert badeværelse, en stor taghave på 42 kvm og altan.

Entré

Når du træder ind i den praktiske entré, bliver du mødt af et smukt lysindfald og hjemlig hygge. Ved siden af entréen er det muligt at indrette et bryggers, hvor du kan tilvælge skabe til sko og overtøj. En praktisk detalje i en travl hverdag.

Køkken

Hjemmet byder på et lyst og praktisk indrettet hjørnekøkken med opvaskemaskine samt køle- fryseskab. I køkkenet har du fin bordplads, hvor du kan eksperimentere med madlavningen og afprøve nye, spændende opskrifter, så du kan invitere vennerne på en lækker middag i dit nye hjem.

Stue

Stuen finder du i forlængelse af køkkenet. Her er der udgang til både taghaven samt altanen, der giver et flot lysindfald gennem fine glasdøre. I stuen er det muligt at tilvælge et ekstra soveværelse uden at gå på kompromis med lys og luft.

Badeværelse

Lejligheden har et dejligt badeværelse, indrettet i klassisk, nordisk stil, med bruseniche og fliser. Der er også både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske træningstøjet efter tenniskampen.

Værelser

Lejligheden byder på et til to gode soveværelser. Det store soveværelse har adgang til et walk-in closet. En dejlig luksus i hverdagen. Du har mulighed for at tilvælge et ekstra værelse i stuen. Dette kan indrettes præcis som du ønsker, hvad enten det skal være gæste-, arbejds- eller hobbyværelse.

Altan og taghave

I dette dejlige hjem har du to dejlige udendørsrum. Hjemmets altan finder du i forlængelse af stuen. Altanen er syd-østvendt og her er mulighed for at indrette med et lille bord, så familien kan nyde morgenmaden i solen. Du får også en nord-vestvendt taghave, hvor du kan plante blomster og små frugttræer i fine krukker. Her har du god plads til at træne din smidighed med forskellige yogaøvelser, mens du nyder eftermiddagssolen.

Faciliteter og parkering

Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
1
Etage
3 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere