Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 37, 2 soveværelser, 84 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Hjørnekøkken og morgenkaffe på altanen

Velkommen til et lyst hjem, med plads til hverdagen og festlige stunder. Nyd sommeren på altanen og indret en skøn spiseplads, hvor familien kan samles om aftensmaden.

Denne lejlighed på 84 kvm emmer af kvalitet samt funktionalitet. Hjemmet er en boligtype i1 og er beliggende på anden sal. Glæd dig blandt andet til to dejlige soveværelser, et energirigtigt badeværelse, en stor altan og en åben planløsning.

Entré

Når du træder ind i den praktiske entré bliver du mødt af et smukt lysindfald og hjemlig hygge. I entréen er det muligt at tilvælge skabe til overtøj og sko efter eget behov. En praktisk detalje i en travl hverdag.

Køkken

Hjemmet byder på et lyst og praktisk indrettet hjørnekøkken med opvaskemaskine samt køle- fryseskab. I køkkenet har du god bordplads, hvor du kan eksperimentere med madlavningen og afprøve nye, spændende krydderier og opskrifter.

Stue

Stuen finder du forlængelse af køkkenet. Her er der gode muligheder for at indrette en dejlig spiseplads samt sofahjørne, hvor familien kan samles. Fra stuen er der udgang til hjemmets altan, der fungerer som en naturlig forlængelse af boligen i sommerhalvåret. Stuen har et lyst trægulv, der er opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune hele året rundt.

Badeværelse

Du finder badeværelset centralt beliggende i hjemmet og det er indrettet i nordisk stil med energibesparende armaturer. Her får du vaskemaskine og tørretumbler samt en god bruseniche.

Værelser

Lejligheden byder på to gode soveværelser, hvor du har muligheden for at tilvælge garderobeskabe, efter eget behov. Begge værelser har et dejligt lysindfald fra store vinduer, samt lyst trægulv. Ønsker du blot et soveværelse, kan det andet indrettes som gæste-, arbejds- eller hobbyværelse.

Altan

Hjemmets altan finder du i forlængelse af stuen. Altanen er syd-øst-vendt og her er mulighed for at indrette med et lille bord, så familien kan nyde morgenmaden i solen.

Faciliteter og parkering

Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, der sikre en stabil og behagelig varme hele året. Der medfølger desuden et depotrum til boligen. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
84 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere