Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 36, 1 soveværelser, 104 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Altanhygge og walk-in closet

Kom indenfor i dette dejlige hjem, med plads til hverdagen. Nyd en god bog på altanen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om et spil Ludo.

Lejligheden er boligtype O og beliggende på 2. sal. Hjemmets 104 kvm er effektivt udnyttet og danner rammen om et lyst køkken/alrum, et til to soveværelser, et walk-in closet, et energivenligt badeværelse samt en dejlig altan, hvor du kan nyde morgensolen.

Entré

Du træder ind i den dejlige entré, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. Ved entréen har du et praktisk rum, hvor du har mulighed for at tilkøbe garderobeskabe efter eget ønske. En praktisk detalje, så overtøjet, gummistøvlerne og rulleskøjterne er pænt opbevaret.

Køkken

Køkkenet finder du forlængelse af entréen. Det er praktisk indrettet med lyse farver og god bordplads, hvor du kan bage pandekager om søndagen. Fra køkkenet har du udgang til en lille fransk altan. En fin detalje i det skønne rum.

Stue

Sammen med køkkenet udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver spændende indretningsmuligheder. Du kan indrette en dejlig spiseplads, hvor der er plads til at hele familien kan samles omkring aftensmaden, samt en hyggelig sofakrog. I stuen er det muligt at tilvælge et værelse, så hjemmet rummer to soveværelser.

Badeværelse

Lejligheden byder på et lyst og lækkert badeværelse belagt med en klassik flise og er opvarmet via gulvvarme. Der er både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en tur i svømmehallen.

Værelser

Du kan vælge hvorvidt lejligheden skal have et eller to værelser. Et værelse kan nemlig placeres i stuen, uden at gå på kompromis med rummets lysindfald. Dette giver en masse muligheder, hvad enten du drømmer om et gæste-, arbejds-, eller hobbyrum. Fra hjemmets soveværelse er der adgang til et walk-in closet, hvor du kan opbevare dit tøj. En dejlig luksus i hverdagen.

Altan

Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets altan, hvor det er muligt at familien kan samles og nyde aftensmaden. Altanen er syd-østvendt, så du har en dejlig lille oase i solen fra morgenstunden af, hvorfra du kan nyde udsigten til det hyggelige nabolag.

Faciliteter og parkering

Der medfølger et depotrum til lejligheden, så du tørt og sikkert kan opbevare de ting, som du ikke bruger i hverdagen. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
104 m²
Soveværelser
1
Etage
2 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere