Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 35 2.sal, 2 soveværelser, 79 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Svalegang og to soveværelser

Dette hjem byder på 79 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Slå benene op og nyd morgenkaffen i solen efter en løbetur langs vandet.

Velkommen hjem til dette nøglefærdige hjem, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad. Lejligheden er beliggende på 2. sal og byder på to skønne soveværelser, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue og et energivenligt badeværelse. Kystengen danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft fra det naturskønne område.

Entré

Du træder ind i hjemmet fra den dejlige svalegang, der ligger ud til det hyggelige gårdrum. Svalegangen giver god mulighed for at skabe en personlig indgang til hjemmet med små blomsterkrukker og en fin måtte. Allerede i entréen føler man sig hurtigt hjemme, da hjemmet emmer af hygge.

Køkken

Hjemmet har et lyst hjørnekøkken med god bordplads til at bage surdejsbrød og eksperimentere med nye krydderurter. I køkkenet er der fin plads til at indrette en dejlig spiseplads, hvor du kan samle vennerne til en sjov aften med spil, latter og sjove historier.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkken/alrummet. Det lyse rum har gode indretningsmuligheder, så du kan nemt skabe en hyggelig sofakrog, hvor du sammen med dine kære kan se en god film på en gråvejrsdag.

Badeværelse

Badeværelset finder du centralt beliggende i hjemmet. Rummet byder på en dejlig bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der installeret vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og din pengepung. Badeværelset er belagt med en tidløs, nordisk flise, der er varmet op via gulvvarme.

Værelser

Lejligheden byder på to skønne soveværelser, med et flot lysindfald fra store vinduer. Fra det store soveværelse er der udgang til hjemmets altan. Dette værelse er kendetegnet af sjove vinkler, der byder på hyggelige indretnings muligheder. I begge værelser, kan du vælge at tilkøbe garderobeskabe til tøj og sko efter eget ønske.

Altan

Hjemmets store nord-østvendte altan fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Fra altanen kan du nyde udsigten til det dejlige nabolag.

Faciliteter og parkering

Der hører et depotrum med til lejligheden, hvor du kan opbevare alle de ting, som du ikke bruger i hverdagen. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser. Dine gæster har desuden adgang til flereparkeringspladser i området, så de kan altid komme forbi til en kop kaffe eller en lækker middag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
79 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 6

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere