Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 34 2. sal, 1 soveværelser, 65 m²

To altaner og sofahygge

Kom indenfor i denne dejlige toværelses lejlighed med to gode altaner. Glæd dig til at nyde mange timer i det fri sammen med dine kære.

Dette hjem er beliggende på 2. sal og er på 65 kvm. Hjemmet er nybygget og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket betyder, at du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Glæd dig til et åbent køkken samt stue, et energirigtigt badeværelse, et godt soveværelse og to store altaner.

Entré

Du træder ind i hjemmet fra den dejlige svalegang, hvorfra der er udsigt til det fine gårdrum, hvor rødlige toner skaber en hyggelig stemning. Fra entréen kan man hurtigt fornemme lejlighedens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum og stue. I entréen er det muligt at tilvælge garderobeskabe.

Køkken

Køkkenet ligger i forlængelse af entréen og her er god bordplads til bagning og madlavning. Det er indrettet med en opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken og bruge mere tid sammen med dine kære.

Stue

I naturlig forlængelse af køkkenet har du stuen. Rummet byder på hyggelige kroge, hvor du kan indrette en dejlig spiseplads samt sofahjørne. Fra stuen er der udgang til hjemmets ene altan via store glasdøre, der giver et skønt lysindfald til rummet.

Badeværelse

I dette hjem får du et energirigtigt badeværelse med gulvvarme og vandbesparende armaturer. Rummet byder på en god bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt og hurtigt kan vaske træningstøjet efter morgenløbeturen langs vandet.

Værelser

Du får et dejligt soveværelse med et flot lysindfald fra det store vindue. Her er god mulighed for at skabe hjemlig hygge.

Altan

Dette dejlige hjem byder på to store altaner, hvor du kan nyde mange dejlige stunder. Hjemmets første altan er syd-vest-vendt, mens den anden vender mod nord-vest. Du har derfor gode muligheder for at fange solen, lige meget hvad tid på dagen det er.

Faciliteter og parkering

Lejligheden er opvarmet af gulvvarme, hvilket holder små, så vel som store fødder, varme i løbet af vinteren. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
65 m²
Soveværelser
1
Etage
2 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere