Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen 32 1. sal, 1 soveværelser, 104 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

God planløsning og walk-in closet

Velkommen til et familievenligt hjem, med plads til hverdagen. Nyd sommeren på altanen og indret en hyggelig sofakrog, hvor familien kan samles om en god film og popcorn.

Lejligheden er boligtype O og beliggende på første sal. Hjemmets 104 kvm er effektivt udnyttet og danner rammen om et lyst køkken/alrum, soveværelse med walk-in, et energivenligt badeværelse samt en dejlig altan, hvor du kan nyde morgenkaffen.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré, hvor du bliver mødt af et smukt lysindfald og hjemlig hygge. Ved siden af entréen er der et praktisk rum, hvor du kan tilvælge skabe til overtøj samt sko.

Køkken

Køkkenet er lyst og med god plads til at lave mad til dig selv og gæster. I køkkenet er der indrettet opvaskemaskine samt køle- fryseskab.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver spændende indretningsmuligheder og det er oplagt at have en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles omkring aftensmaden. I stuen er det muligt at tilvælge et værelse, så hjemmet rummer to soveværelser. Dette giver en masse muligheder, hvad enten du drømmer om et gæste-, arbejds-, eller hobbyrum.

Badeværelse

Badeværelset er indrettet i et klassisk, tidløst design med energibesparende armaturer. Her finder du både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske træningstøjet efter løbeturen.

Værelser

Hjemmet har mulighed for at rumme to soveværelser, hvis det ønskes. Soveværelset har et stort vindue, der giver et dejlig lysindfald til rummet. Derudover er der et walk-in closet i forlængelse af værelset.

Altan

Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets altan, hvor det er muligt at indrette med et lille bord, så familien kan nyde aftensmaden under åben himmel. Herfra kan du nyde udsigten over nabolaget.

Faciliteter og parkering

Der medfølger et depotrum til lejligheden, så tørt og sikkert kan opbevare de ting, som du ikke bruger i hverdagen. Desuden, er hele hjemmet opvarmet via gulvvarme, så dine fødder holdes lune i vintermånederne. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.595.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
104 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
3.330 kr.
Etage
1 af 6

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere