Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 31 1. sal, 2 soveværelser, 79 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Altanhygge og to soveværelser

Dette hjem byder på 79 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser, og er en lejlighedstype G. Glæd dig til at nyde morgenkaffen i solen på altanen.

Denne treværelseslejlighed kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Hjemmet byder på to skønne soveværelser, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue og et godt badeværelse. Kystengen danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft fra det naturskønne område.

Entré

Du træder ind i hjemmet fra den dejlige svalegang, der ligger ud til det hyggelige gårdrum. Fra entréen kan man hurtigt fornemme lejlighedens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum og stue.

Køkken

Hjemmet har et lyst vinkelkøkken med god bordplads til at eksperimentere med madlavningen. Her kan du indrette en spiseplads, så du kan invitere venner over til middag og imponere dem med din madlavning. I køkkenet finder du en opvaskemaskine samt et køle-fryseskab.

Stue

I naturlig forlængelse af køkken/alrummet har du stuen. Her er der gode muligheder for at indrette en hyggelig krog med sofaer, et sted hvor du kan slappe af efter en lang dag.

Badeværelse

Badeværelset ligger centralt i hjemmet, og har brusekabine, vaskemaskine, tørretumbler og vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og din privatøkonomi. Gulvet er lagt med en klassisk flise, der er varmet op via gulvvarme.

Værelser

Du får to gode soveværelser i dette hjem. I begge værelser er det muligt at tilvælge garderobeskabe. Masterbedroomet byder på spændende vinkler og indretningsmuligheder, og har direkte udgang til hjemmets altan.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Her kan du nyde morgenmaden i solen samt mærke den friske luft og udsigt over nabolaget.

Faciliteter og parkering

Lejligheden er opvarmet af gulvvarme, hvilket gør det muligt at små og store fødder holdes varme i løbet af vinteren. Der medfølger også et depotrum til lejligheden, hvor du kan opbevare de ting, som du ikke bruger i hverdagen. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
79 m²
Soveværelser
2
Etage
1 af 6

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere