Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen 28; st., 1 soveværelser, 98 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Oktober 2019

Terrasse og optimal planløsning

Velkommen til et dejligt hjem fyldt med hjerterum. Nyd sommeren på terrassen og indret en hyggelige spisekrog i det lyse køkken/alrum, så du altid kan invitere til en uformel og hyggelig middag.

Lejligheden er en boligtype N og beliggende i stuen. Lejlighedens 98 kvm er effektivt udnyttet og rummer et skønt køkken/alrum, stort soveværelse, mulighed for ekstra værelse, energivenligt badeværelse og terrasse, så der er god mulighed for at nyde de varme sommerdage udendørs.

Entré

Så snart du træder ind i boligen, kan du fornemme hjemmets charme og smukke lysindfald. Dit nye hjem er praktisk opvarmet via gulvvarme, der hjælper til at skabe en stabil temperatur.

Køkken

Køkkenet er lyst og med god plads til at lave mad til dig selv og gæster. Det store køkken/alrum udgør boligens hjerte.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet og har direkte udgang til den private terrasse.

Badeværelse

Badeværelset er indrettet i et klassisk, tidløst design og med energibesparende armaturer.

Værelse

Boligen har et stort soveværelse. Hvis du har brug for yderligere et værelse, er det muligt at tilvælge, da stuen kan tilpasses, så en del af stuen inddrages til værelsesareal i stedet.

Terrasse

Fra din private terrasse kan du nyde en god kop kaffe om morgenen, eller et glas vin når aftenen går på hæld. Fra terrassen er der adgang til det fælles gårdrum.

Faciliteter og parkering

Der medfølger et depotrum til lejligheden, så du let kan opbevare ting. Ved dit nye hjem finder du desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.395.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
98 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
2.657 kr.
Etage
stuen af 6
Indflytning:
Q4 2019

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere