Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 26 st., 1 soveværelser, 70 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Smuk arkitektur og attraktivt nabolag

Et enkelt, nyt hjem i fantastiske omgivelser er det, der venter dig i Kystengen. Byggeriet på den gamle industrihavn er betagende og moderne, og det hyggelige nabolag summer allerede af aktivitet.

Allerede inden du træder ind i dit nye hjem, vil du opleve den tilfredshed, som er forbundet med at flytte ind i et nybyggeri. Det røde, changerende naturtegl står smukt mod omgivelserne, og din lejlighed er nu klar til at gennemgå forvandlingen til et hjem. I entréen har du plads til garderobeskab og videre adgang til soveværelset på venstre hånd. Fortsætter du videre ind i boligen, finder du et HTH-køkken med glatte, hvide låger og en praktisk bordplade med underlimet vask. Vi har gjort os umage for at tilbyde dig de helt rigtige rammer til madlavningen, hvad end den står på coq au vin til vennerne eller cowboytoasts foran fjernsynet. Køkkenet glider over i funktionel stue, og den skandinaviske specialitet med åbne rumforløb lader lys og varme udjævne sig på tværs af afdelingen. Stuen kan nemt indrettes med både sofaområde og spisesektion, og du har også udgang til en hyggelig terrasse. Badeværelset er holdt i enkel indretning i en fornuftig størrelse, så du både kan klare vasketøjet

Private og fælles områder

Foruden din private terrasse er det de dejlige fællesarealer i området, som gør et hjem i Kystengen til noget ekstraordinært. Du får blandt andet nem adgang til Opdagelsen, som er et have- og køkkenværksted på havnen, hvor opholdsmiljøer, bistader og 85 havnehaver skaber socialt liv, sammenhold og ophæver grænser. Her kan du dyrke køkkenhaveklassikere som gulerødder og ærter eller lade dig inspirere af beliggenheden og kaste dig over oprindelige strandplanter som kål, asparges og selleri.

Nærmiljøet

Fra Kystengen kommer du nemt til København via S-toget fra Køge Station, og turen tager ikke mere end 25 minutter. Du kommer også til at nyde godt af, at bymidten ligger en kort spadseretur fra adressen, og du kommer til at føle dig som en rigtig havboer, når du traver langs kajen op til Køge Å og følger den ind til centrum. Her bliver du mødt af en levende by, som har alt, hvad hjertet kan begære af caféer, brasserier og indkøbsmuligheder, og som gør dagligdagen nem og bekvem, men aldrig kedelig.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
70 m²
Soveværelser
1
Etage
stuen af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere