Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserveret

Kystengen 22 5. sal, 2 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

32 kvm stor altan og walk-in closet

Nyd sommeraftenen på den 32 kvm store altan og hyggelige middage i det lyse køkken/alrum. Fra den sydvendte altan, der ligger i forlængelse af stuen, kan du rigtig nyde eftermiddags- og aftensolen.

Lejligheden er en boligtype U på 119 kvm og rummer et køkken/alrum, to værelser samt walk-in, to badeværelser og en stor altan. Gavlboligen ligger på 5. sal, så du kan glæde dig til at vågne op til himmel og horisont hver dag. Velkommen til et hyggeligt nabolag i et skønt lokalområde.

Entré

Fra den lyse og praktiske entré er der let adgang til gæstebadeværelse, værelser og stue/alrum. Dit nye hjem er praktisk opvarmet via gulvvarme, der hjælper til at skabe en stabil temperatur.

Køkken

Hjemmet har et dejligt hvidt køkken med plads til kulinariske udfoldelser og der er god plads ved spisebordet, så du kan samle både familie og venner til hyggelige stunder og kvalitetstid.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og indrettet med lyse trægulve. Nyd det dejlige lysindfald gennem vinduespartierne, og i sommermånederne fungerer den store sydvendte altan som en forlængelse af stuen.

Badeværelse

De to badeværelser er indrettet i et klassisk, tidløst design og med armaturer der er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

Lejligheden rummer to lyse værelser, hvoraf det ene værelse har walk-in closet.

Altan

Fra stuen kan du åbne glasdørene ud til den 32 kvm store sydvendte altan, der lægger op til hygge og sammenkomster. Her kan du glæde dig til at tilbringe mange gode timer med familie og venner. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter og parkering

Der medfølger et depotrum til hver lejlighed, så du let kan opbevare ting. Ved dit nye hjem findes desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.271 kr.
Etage
5 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere