Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 21 4. sal, 2 soveværelser, 126 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Altanhygge og udsigt til det charmerende gårdrum

Nyd de lange sommeraftener på altanen og hyggelige middage i det lyse køkken/alrum. Dette er et sted, hvor du med det samme vil føle dig hjemme.

Lejligheden er beliggende på 4. sal, hvor du kan glæde dig til lys og luft. Gavlboligen er en boligtype X på 125 kvm med et skønt køkken/alrum og to altaner. Velkommen til et hyggeligt nabolag, der indbyder til masser af aktiviteter.

Entré

Du træder ind i en lys og praktisk entré, hvorfra der er let adgang til badeværelset.

Køkken

I forlængelse af entréen har du et dejligt hvidt køkken med plads til kulinariske udfoldelser. Her kan du samle både familie og venner til hyggelige stunder.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og dets form gør det nemt at indrette, som du ønsker. Nyd det dejlige lysindfald gennem vinduespartierne, samt udgang til den ene af lejlighedens to altaner. Rummet er indrettet med lyse trægulve.

Badeværelse

Dit nye hjem har et dejligt badeværelse i klassisk, tidløst design og med armaturer der er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

Lejligheden rummer to lyse værelser, hvoraf det ene værelse har udgang til egen altan. Hvis du har brug for yderligere et værelse, er det muligt at tilvælge, da stuen kan tilpasses, så en del af stuen inddrages til værelsesareal i stedet.

Altaner

Dette hjem har to altaner. Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den sydvendte altan, der fungerer som en forlængelse af stuen. Hjemmet har endnu en altan, der er nordvendt og ligger i forlængelse af det ene værelse.

Faciliteter og parkering

Dit nye hjem er praktisk opvarmet via gulvvarme, der hjælper til at skabe en stabil temperatur. Der medfølger desuden et depotrum til lejligheden, så du let kan opbevare ting. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Soveværelser
2
Etage
4 af 6

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere