Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen 19 3. sal, 2 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Op til tre værelser og 41 kvm stor taghave

Velkommen hjem til et sted, hvor du har mulighed for at skabe en personlig oase med plads til hele familien. Glæd dig til mange hyggelige stunder i din store private taghave på 41 kvm.

Lejligheden er en type W1 med mulighed for tre gode soveværelser og et rummeligt køkken/alrum samt stue. Gavlboligens 126 kvm er udnyttet optimalt og har en tilhørende taghave samt altan, hvor du kan nyde solens varme sammen med venner og familie.

Entré

Når du træder ind i hjemmet bliver du mødt af et smukt lysindfald fra de store vinduespartier. Boligen har en varme og hygge, der gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem. Den praktiske entre er formet som en lille gang og her er fint med plads til at hænge overtøjet.

Køkken

Fra entréen har du direkte adgang til det store, lyse køkken/alrum med god bordplads og fine indretningsmuligheder. Rummet byder på et dejligt køkken i holdbare materialer, hvor der er god plads til at invitere venner og familie over til en hyggelig middag. I køkken/alrummet kan du indrette en hyggelig spiseplads, hvor man kan samles omkring aftensmaden.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkken/alrummet, og de store vinduespartier skaber et lyst hjem. Du kan nemt indrette en skøn sofakrog, hvor familien kan samles til en god film fredag aften. I stuen har du mulighed for at tilvælge et ekstra soveværelse, og dermed skabe kontrast i det store rum.

Badeværelse

Badeværelset er belagt med en klassisk, tidløs flise og er nordisk inspireret. Rummet byder på en dejlig bruseniche samt vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og din privatøkonomi. I badeværelset finder du både vaskemaskine og tørretumbler, og der er lagt gulvvarme i rummet, så dine fødder kan holde sig lune i de kolde vintermåneder.

Værelser

Dette hjem har to til tre lyse værelser, hvor du har muligheden for at tilkøbe garderobeskabe. I stuen er det muligt at få lavet et værelse, som du kan bruge til soveværelse, kontor eller børneværelse. Der er direkte udgang til hjemmets altan fra det ene værelse. Altanen er nord-vestvendt, så du kan nyde eftermiddagssolen med en god bog og en kop kaffe.

Altan og taghave

I dette hjem får du en dejlig altan og en skøn taghave, hvor du kan have jordbærplanter og valmuer i søde havekasser. Det er også her du kan invitere familie og venner over til en lækker weekendbrunch i formiddagssolen. Sammen kan i nyde hinandens selskab og udsigten over det hyggelige gårdrum.

Faciliteter og parkering

Lejligheden er opvarmet via gulvvarme, der sikrer en stabil og behagelig varme gennem hele hjemmet. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.455 kr.
Etage
3 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere