Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen 18 3. sal, 3 soveværelser, 119 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Plads til familien og dejlig altan

Arkitektur og et dejligt lysindfald er kendetegnene for dette hjem. Slå benene op og slap af på din altan i eftermiddagssolen efter en gåtur langs vandet, eller læs en god bog i det fælles gårdrum.

Boligen er en type P med to gode soveværelser og et lyst køkken/alrum samt stue. Lejlighedens 119 kvm er effektivt udnyttet og har en tilhørende altan, hvor du kan nyde aftensmaden sammen med familie og venner.

Entré

Du træder ind i et dejligt hjem, hvor man hurtigt føler sig tilpas og hjemme. I entréen er der mulighed for at hænge overtøjet og stille skoene.

Køkken

Det store og lyse køkken/alrum er boligens hjerte. I køkkenet er der god bordplads til at eksperimentere med madlavningen og invitere venner og familie over til en hyggelig aften. Køkkenet er indrettet med opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken efter en aften med gæster.

Stue

Den lyse stue ligger i forlængelse af det åbne køkken/alrum og har direkte udgang til hjemmets altan. I stuen er der gode muligheder for at indrette en hyggelig sofakrog, hvor du kan slappe af efter en lang dag.

Badeværelse

Badeværelset har bruseniche og vandbesparende armaturer og er indrettet i nordisk stil. Der er både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre badetøjet efter en tur i bølgen. Der er desuden gulvvarme på badeværelset, så du kan lune fødderne efter badet i de kolde vintermåneder.

Værelser

Dette hjem har to gode soveværelser, hvoraf det ene har udsigt til gårdrummets hyggelige karakter. I begge værelser er det muligt at indrette med garderobeskabe, der kan tilvælges efter dit eget ønske. Hvis du blot har brug for et soveværelse, kan du indrette det ene som kontor eller gæsteværelse, det er kun fantasien der sætter grænser.

Altan

Fra altanen kan du nyde udsigten over nabolaget. Altanen er nord-vestvendt, så du kan glæde dig til mange hyggelige aftener i den lune sommersol med grillspyd og sommersalater.

Faciliteter og parkering

Der medfølger et depotrum til lejligheden. Ved dit nye hjem finder du desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.495.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
119 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.118 kr.
Etage
3 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere