Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 16 3. sal, 2 soveværelser, 104 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Rummeligt køkken/alrum og egen altan

Udsigt, arkitektur og et hyggeligt hjem er kendetegnene for denne bolig. Glæd dig til at nyde hverdagen i et nybygget og nøglefærdigt hjem, hvor du har masser af lys og luft.

Denne boligtype P er et gennemlyst hjem på 102 kvm beliggende på tredje etage. Hjemmet kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Lejligheden har et lyst køkken/alrum, en dejlig stue og egen altan, hvorfra du kan nyde udsigten over nabolaget. Kystengen danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys, luft og skønne grønne omgivelser.

Entré

Fra svalegangen træder du ind i boligen, der emmer af varme og hygge. Fra entréen kan du hurtigt fornemme hjemmets skønne lysindfald og her er fin plads til at hænge overtøjet og stille skoene, efter en gåtur langs vandet.

Køkken

Det store køkken/alrum udgør hjemmets hjerte, hvor familien kan samles om madlavningen og eksperimentere med nye krydderurter og smage. Køkkenet indeholder både opvaskemaskine samt et køle- fryseskab.

Stue

I forlængelse af køkken/alrummet ligger stuen, hvor du kan indrette en spiseplads samt en hyggelig sofakrog. Her kan du se en god film sammen med dine kære på en gråvejrsdag eller invitere vennerne over til en sjov spilleaften omkring spisebordet.

Badeværelse

Badeværelset er belagt af en fin, tidløs flise og opvarmet af gulvvarme, så dine fødder er lune efter brusebadet. Du får en god bruseniche samt vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og din privatøkonomi. Badeværelset er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en tur på stranden.

Værelser

Lejligheden byder på to gode soveværelser med mulighed for indretning med skabsvægge. Skabene kan tilvælges efter behov og ønsker. Har du blot brug for et soveværelse, kan du med fordel indrette det sidste værelse som kontor eller træningslokale.

Altan

Dette hjem har en dejlig nord-vestvendt altan med udsigt over nabolaget. Her er der mulighed for at indrette med et lille bord, så du har plads til at nyde aftensmaden eller en god bog i solen.

Faciliteter og parkering

Svalegangen foran hoveddøren fungerer som et bindeled mellem beboere, og her kan naboer mødes og snakke om hverdagen. Du kan skabe en personlig indgang ved din hoveddør med blomsterpotter eller måske et lille citrontræ. Til hjemmet medfølger et depotrum, hvor du kan opbevare de ting, du ikke bruger i hverdagen. Ved dit nye hjem finder du desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
104 m²
Soveværelser
2
Etage
3 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere