Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen 11 2. sal, 2 soveværelser, 104 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Svalegang og to soveværelser

Velkommen til et nybygget hjem med funktionelle løsninger og lyse værelser. Slå benene op og nyd solen på en af dine to altaner, eller tag kaffen med ned i det hyggelige fælles gårdrum.

Denne boligtype Q er et nøglefærdigt hjem på 102 kvm beliggende på anden sal. Her er plads til kvalitetstid med familie og venner i dejlige lyse rammer. Du kan blandt andet glæde dig til et åbent køkken/alrum samt stue, et lyst badeværelse og to altaner.

Entré

Du træder ind i det skønne hjem fra en dejlig svalegang, hvor naboer mødes og snakker om hverdagen. Entréen åbner op til det store, lyse køkken/alrum og stue.

Køkken

I køkkenet har du god bordplads, hvor du kan eksperimentere med madlavningen. Her kan du bage surdejsboller om søndagen eller imponere venner og familie med en lækker middag. I køkkenet finder du en praktisk opvaskemaskine, som bidrager til en lettere hverdag. I det åbne rum er der gode muligheder for at indrette en hyggelig spisekrog, hvor familien kan samles omkring aftensmaden.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, og her er gode muligheder for at indrette en sofaafdeling, hvor du kan glæde dig til hyggelige stunder sammen med dine kære.

Badeværelse

Hjemmets badeværelse er lyst og indbydende og indrettet i klassisk nordisk stil. Rummet er indrettet med en god bruseniche samt vandbesparende amarturer til gavn for miljøet og privatøkonomien. Her har du også en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en varm sommerdag på stranden.

Værelser

Dette hjem har to soveværelser med fin plads til garderobeskabe. Værelserne er fleksible, så du kan med fordel indrette rummene præcis som du ønsker, det er kun fantasien, der sætter grænser.

Altaner

Hjemmet har to altaner, så solen kan fanges både om formiddagen samt eftermiddagen. Fra stuen er der udgang til en skøn nord-vestvendt altan, hvor du kan nyde en god bog. Du kan også nyde morgenmaden i solen fra hjemmets anden altan, der ligger i forbindelse med svalegangen. Altanerne fungerer som en naturlig forlængelse af dit hjem, så du kan nyde vinden og luften fra dit personlige frirum.

Faciliteter og parkering

Der medfølger et personligt depotrum til boligen, hvor du med fordel kan opbevare dit vintertøj eller ekstra stole til festen. Lejligheden ligger ud til en svalegang, der fungerer som et bindeled mellem beboere. Her kan du indrette med fine ærteblomster i keramikkrukker og skabe en personlig indgang til dit hjem. Ved dit nye hjem finder du desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
104 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
2.698 kr.
Etage
2 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere