Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 10 2. sal, 2 soveværelser, 108 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Lyst, velindrettet hjem og havnær beliggenhed

Hvad end I er det unge par, den nystiftede familie eller senior på udkig efter et alternativ til villaen, fortjener I det allerbedste i jeres nye hjem. Velkommen til et smukt byggeri lige ved havet.

Indgangen til jeres hjem på Søndre Havn finder I på svalegangen, så I bliver straks mødt af den særegne, maritime atmosfære, når I lukker og låser døren bag jer. Selve hjemmet er udført som en stor 3V’er, og der er gulvvarme i boligen, som er styret af trådløse termostater og giver varme til fødderne, et godt indeklima samt en mere effektiv udnyttelse af kvadratmeterne. Hjemmet er inddelt efter en fornuftig planløsning med værelsesafdeling mod øst og et rummeligt opholdsområde med køkken og stue i ét mod vest. Da lejligheden desuden ligger på hjørnet af bygningen, kan I nyde godt af lyset fra de vestvendte vinduer, når I om aftenen sidder med dagens nyheder i køkkenet og venter på, at kaffemaskinen skal brumme færdig. Stuen har udgang til altan, og de to soveværelser med plads til skabe ligger på hver sin side af det indbydende badeværelse, som har bruseniche, vandbesparende armaturer og energirigtige hårde hvidevarer fra Siemens.

Private og fælles områder

Altanen har de rette dimensioner til et lille cafébord, så når vind og vejr tillader det, kan I nyde den friske luft i det attraktive uderum. Ved entrédøren har svalegangen en lille bredning, så også her har I mulighed for at nyde morgenkaffen; måske med naboen? Fællesområderne er hyggelige, og I kan slentre ned til vandet langs Almindingen. Vi har udnyttet beliggenheden til at skabe grønne områder med inspiration fra marsker og saltenge, så det er en ganske unik flora, der venter jer.

Nærmiljøet

Når I begiver jer ud i nærområdet, vil I utvivlsomt prise jer lykkelige for de fine sandstrande, der smyger sig langs vandet mod syd, og har I mod på at fatte årerne, ligger Køge Roklub lige ved kajen et par minutters gang fra adressen. De mange spisesteder omkring havneområdet byder på alt fra lækre sushiruller til klassiske grillbarer, og hyggelige caféer hvor lidt koldt eller varmt kan nydes med udsigt til livet på vandet. Endelig har I fem minutter på cykel til Køge Station, som bringer jer til København på bare 25 minutter.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere