Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 08, 3 soveværelser, 130 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyste rum og to etager

Velkommen til dette lyse hjem med hjerterum og spændende arkitektur. Nyd de velindrettede kvadratmeter i din bolig der bl.a. byder på to terrasser, en altan og gode indretningsmuligheder.

Denne boligtype TH er et nybygget hjem i to etager på 129 kvm, som giver plads til familiesamvær med tre gode soveværelser i en separat soveafdeling på førstesalen. Du kan blandt andet glæde dig til et smukt lysindfald gennem de store vinduespartier, to badeværelser, niveauspring til stuen og udsigt til nabolagets hyggelige omgivelser.

Entré

Du træder ind i en praktisk flisebelagt entré fra terrassen. Her er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe til sko og overtøj alt efter dit behov.

Køkken

Køkkenet har god plads til at eksperimentere med madlavning og her kan hele familien samles. Køkkenet er lyst og holdt i en klassisk hvid farve og her er god plads til at indrette en spiseplads, hvor familien kan samles. Det er også her, at du kan invitere venner over til en sjov og festlig aften.

Stue

Et niveauspring i forlængelse af køkkenet har du en dejlig stue. Springet skaber en behagelig rumfordeling og et gennemlyst hjem. Stuen er hjemmets hjerterum, hvor I som familie kan samles til en god film på en regnvejrsdag. Fra stuen har du direkte udgang til hjemmets anden træbelagte terrasse.

Gæstetoilet og badeværelse

Dit nye hjem har et gæstoitlet i stuen samt et badeværelse på førstesalen. Begge i skandinavisk stil og med vandbesparende amarturer til gavn for miljøet og privatøkonomien. Gæstetoillettet rummer både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske.

Værelser

Soveafdelingen på førstesalen byder på tre dejlige og lyse soveværelser. I alle værelser er der god mulighed for at tilkøbe garderobeskabe alt efter dit behov og ønske. Fra det ene af værelserne er der udgang til en nord-vestvendt, træbelagt altan, hvor du kan nyde eftermiddagssolen og en kop kaffe.

Terrasser

Fra køkkenet har du udgang til hjemmets første terrasse, hvor du kan tænde op i grillen på en lun sommeraften. Her er også mulighed for at indrette en hyggelig krog, hvor du kan invitere venner over til sommersalater og grillspyd.

Faciliteter og parkering

Hjemmet er opvarmet via gulvvarme, hvilket giver en stabil og behagelig temperatur i hele hjemmet. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
130 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen+1 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere