Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Prøvebolig

Kystengen 07, 3 soveværelser, 129 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Smuk arkitektur og lyse trægulve

Kom indenfor i et nybygget hjem med hjerterum og funktionelle løsninger. Slå benene op og nyd en god bog på en af dine to terrasser. Et hjem med spiseplads i køkkenet, lys stue og to badeværelser.

Denne boligtype TH er et gennemlyst hjem i to etager på 127 kvm med niveauspring til stuen og direkte udgang til det fælles gårdrum. Du kan blandt andet glæde dig til et flot lysindfald gennem store vinduespartier, lyst køkken og der er mulighed for underjordisk parkering.

Entré

Fra terrassen træder du ind i den åbne entré, der er belagt med praktiske fliser, og her er mulighed for at tilkøbe skabe til sko og overtøj.

Køkken

Køkkenet er lyst og holdt i en klassisk hvid farve med god bordplads, så du kan eksperimentere med madlavningen. Her er også god plads til at indrette en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om en hyggelig middag eller et spil kort.

Stue

Niveauspringet fra køkkenet op til stuen, giver en behagelig rumfordeling og et nordisk udtryk til boligen. Stuens kvadratiske form gør det nemt for dig at indrette rummet, som du ønsker. Fra stuen har du udgang til hjemmets anden terrasse, hvor familien kan samles om morgenmaden i solen. Det lyse trægulv er varmet op via gulvvarme, så både store og små fødder holdes lune i de kolde aftentimer.

Værelser

På førstesalen finder du en soveafdeling med tre gode soveværelser. I alle værelser er der plads og mulighed for at tilkøbe garderobeskabe efter eget ønske. Fra det største soveværelse er der direkte adgang til hjemmets nord-vestvendte altan, som fungerer som et ekstra rum i sommermånederne.

Badeværelse og gæstetoilet

På første sal finder du badeværelset i klassisk, nordisk stil, med en god bruseniche og vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og privatøkonomien. Gæstetoilelttet ligger i stueetagen, og her er både vaskemaskine og tørretumbler.

Terrasser

Fra stuen har du udgang til den sydøst-vendte terrasse, der fungerer som en naturlig forlængelse af hjemmet. Her kan du nyde morgenkaffen i solen eller gå ned til gårdrummet med en god bog. Når aftentimerne nærmer sig, kan du tænde op i grillen på terrassen foran huset, hvor du har mulighed for at indrette en hyggelig udendørs spiseplads.

Parkering

Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
129 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen+1 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere