Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 06, 3 soveværelser, 129 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Nordisk design og åbent køkken

Velkommen til et familievenligt hjem med plads til fællesskabet. Nyd eftermiddagssolen på din terrasse eller træbelagte altan, og indret din egen hyggelige spisekrog i det lyse køkken.

Denne boligtype TH er et nordisk inspireret hjem på 127 kvm i to etager. Her er der plads til hele familien med tre gode soveværelser. Glæd dig til at bo i et nybygget hjem, hvor kvalitet samt funktionalitet er nøgleorderne. Du får blandt andet et skønt lysindfald gennem store vinduespartier, en spisekrog i køkkenet og et niveauspring til stuen.

Entré

Fra hjemmets første terrasse træder du ind i en praktisk entré, der åbner op til et lyst køkken. Her har du mulighed for at tilkøbe skabe til sko og overtøj efter eget ønske. Entréen er belagt med en praktisk, tidløs flise.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt lyst og hvidt køkken, med god plads til at eksperimentere med madlavningen for dine venner og familie. Her er også mulighed for at indrette en dejlig spisekrog, hvor familien kan samles i weekenden til brunch eller brætspil.

Stue

Stuen ligger, med et niveauspring, i forlængelse af køkkenet. Stuens kvadratiske form gør det nemt at indrette rummet, som du ønsker. Fra stuen er der udgang til hjemmets anden terrasse, der giver adgang til det fælles gårdrum, hvor børnene kan skabe minder over sandslotte og løbehjul.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen finder du et dejligt gæstetoilet med vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en tur i fitnesscenteret. Badeværelset ligger på første sal og har en bruseniche med energibesparende armaturer.

Værelser

På førstesalen har du en soveafdeling med tre gode soveværelser og plads til hele familien. I alle værelser har du mulighed for at tilkøbe garderobeskabe. Det største af værelserne har direkte udgang til egen altan, hvor du kan nyde en god kop kaffe i eftermiddagssolen.

Terrasser

Fra køkkenet har du udgang til en god terrasse, som du kan indrette med et lille bord og nyde en kop kaffe i solen. Fra stuen finder du hjemmets anden terrasse, der fungerer som en forlængelse af hjemmet og her er god plads til at hele familien kan nyde morgenmaden.

Faciliteter og parkering

Hjemmet er opvarmet via gulvvarme, hvilket giver en stabil og behagelig temperatur hele året rundt. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
129 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen+1 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere