Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 05, 3 soveværelser, 129 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Træbelagte terrasser og fælles gårdrum

Indret din personlige hyggekrog og nyd en god bog på din terrasse, mens børnene leger i gårdrummet. Her får du et lyst hjem med plads til familien, samt et nabolag der inviterer til mange aktiviteter.

Dette hjem er en boligtype TH og rummer 127 kvm fordelt på to etager, der omfavner familiesamvær med en separat soveafdeling på førstesalen. Du kan blandt andet glæde dig til et smukt lysindfald gennem store vinduespartier, en hyggelig spiseplads i køkkenet samt et niveauspring op til stuen, der giver en behagelig rumfordeling i det nybyggede hjem.

Entré

Du træder ind i en praktisk, flisebelagt entré, hvor du har mulighed for at tilvælge garderobeskabe til sko og overtøj. Mountainbiken, klapvognen eller strandparasollen kan du opbevare på din terrasse, så det altid er ved hånden.

Stue

I forlængelse af entréen har du et dejligt hvidt køkken med god bordplads til kulinariske udfoldelser og småkagebagning for små og store. Det er også her familien samles omkring aftensmaden, da der kan indrettes en hyggelige spiseplads med plads til alle.

Køkken

Fra køkkenet er der et niveauspring til stuen, der giver hjemmet et skandinavisk og moderne udtryk. Stuen er gennemlyst og dets form gør det nemt at indrette, præcis som du ønsker. Rummets dejlige lysindfald gennem de store vinduespartier samt udgang til hjemmets anden terrasse, giver karakter og luft til stuen. De lyse trægulve er opvarmet med gulvvarme, så både store og små fødder holdes lune i de kolde måneder.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i tidsløst skandinavisk design. Her har du vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre alles håndklæder efter en strandtur. Badeværelset på førstesalen er indrettet i samme stil, og med bruseniche samt vandbesparende armaturer.

Værelser

På førstesalen finder du en god soveafdeling med tre lyse værelser. Alle værelser har lyst trægulv samt muligheden for at tilvælge garderobeskabe efter eget behov. Det største af værelserne har direkte udgang til hjemmets altan.

Terrasser

Denne boligtype har to terrasser samt en træbeklædt altan, så du har mulighed for at nyde solen hele dagen. Fra stuen kan du åbne døren ud til den sydøstvendte terrasse og dermed skabe en naturlig forlængelse af hjemmet. Fra terrassen er der udgang til det fælles gårdrum, hvor børnene kan lege med søde legekammerater.

Faciliteter og parkering

Boligen er praktisk opvarmet via gulvvarme, så både store og små fødder holdes lune i de kolde måneder. Ved dit nye hjem finder du desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
129 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen+1 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere