Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen 04, 3 soveværelser, 129 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Spiseplads i køkkenet og to etagers hjerterum

Velkommen til et gennemlyst hjem og spændende arkitektur. Nyd de veludnyttede kvadratmeter i din bolig, med to terrasser, en altan og gode indretningsmuligheder.

Denne boligtype TH er et lyst hjem i to etager på 127 kvm, som giver plads til hele familien med tre gode soveværelser i en separat soveafdeling på førstesalen. Du kan blandt andet glæde dig til et smukt lysindfald gennem de store vinduespartier, spiseplads i køkkenet, åben stueplan og udsigt til nabolagets hyggelige omgivelser.

Entré

Du træder ind i en praktisk, flisebelagt entré, der åbner op til køkkenet og viser det gennemlyste hjem. Her er der mulighed for at tilkøbe skabe til sko og overtøj efter dit eget ønske.

Køkken

Køkkenet har god plads til kulinariske udfoldelser og her kan hele familien samles. Køkkenet er lyst og holdt i en klassisk hvid farve. Køkkenet har også god plads til at indrette en hyggelig spiseplads, hvor du kan invitere venner til en sjov og festlig aften.

Stue

Stuen finder du et niveauspring over køkkenet, hvilket skaber en behagelig rumfordeling og et gennemlyst hjem. Stuen er hjemmets hjerterum og rummets form gør det nemt for dig at indrette stuen, som du ønsker. Fra stuen har du direkte udgang til hjemmets anden terrasse, der giver et smukt lysindfald til rummet.

Badeværelse på hver etage

I stueetagen finder du et badeværelse indrettet i smukt skandinavisk design. Her har du vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre familiens sengetøj eller håndklæderne efter en strandtur. Badeværelset på førstesalen er indrettet i samme stil med bruseniche samt vandbesparende armaturer.

Værelser

På førstesalen finder du hjemmets soveafdeling med tre dejlige og lyse soveværelser, hvor der er god plads til at indrette med garderobeskabe, alt efter dit behov. Fra det ene af værelserne er der udgang til en nord-vestvendt altan, hvorfra du kan nyde eftermiddagssolen og en god kop kaffe.

Terrasser

Fra køkkenet har du udgang til hjemmets ene terrasse, hvor du kan tænde op i grillen eller nyde en god bog, hvis du indretter en hyggelig læsekrog. Her kan du invitere familie og venner over til en dejlig sommeraften, med en lækker grillmiddag og sjove historier.

Faciliteter og parkering

Hjemmet er opvarmet via gulvvarme, hvilket giver en stabil og behagelig temperatur hele året rundt. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
129 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.369 kr.
Etage
stuen+1 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere