Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen

1 kommende åbent hus
Nye ejerlejligheder i Køge, velkommen hjem i Kystengen

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: September 2019

Fællesspisning i gårdrummet og lige ved stranden

Gå på opdagelse blandt butikker og udstillinger i den nye kulturelle bydel på Køge Kyst eller find badetøjet frem til strandhygge. Kystengen byder på rummelige ejerlejligheder i smukke omgivelser.

Kystengen vil bestå af 62 ejerlejligheder i en og to etager med lyse rum og gode planløsninger. Projektet tilbyder forskellige boligtyper med 1-3 soveværelser samt åbent køkken-alrum, så hvad enten det er den store eller lille familie, der skal være plads til, kan du her få et hjem få minutter fra den store strandeng med badeanstalt og Køge centrums charmerende torv. Du kan glæde dig til at indfri drømmen om et nybygget og nøglefærdigt hjem med lavt energiforbrug, hvor du kan føle dig godt tilpas. Alle hjemmene har desuden en tilhørende terrasse, tagterrasse eller altan, hvor du kan nyde de varme sommerdage i godt selskab.

Hjem med plads til livet

Kystengen er nordiskinspireret med fokus på rummelighed og størst mulig udnyttelse af dagslyset, så du kan lade batterierne op efter en arbejdsdag. Det betyder med andre ord du i at alle hjemmene får sollys fra to sider. Den smukke bebyggelse er i tre til seks etager i robuste materialer inspireret af den omkringliggende natur. Herved skabes der en harmoni med naturen på Søndre Havn-bydelen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Soveværelser
1 - 3
Antal boliger
62
Pris
2.195.000 - 5.095.000 kr.
Etager
6
Størrelse
67 - 138 m²
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Billeder fra dit hjem og nabolag

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Tapperiet: Et ambitiøst samlingssted for børn og unge

Ungdomskulturhuset, Tapperiet, ligger centralt i det nye nabolag, Søndre Havn, hvor der er fuld fart på udviklingen af den nye bydel i Køge. Et hyggeligt samlingssted, der byder på kunst, kreative unge mennesker, jazzbrunch, koncerter og undervisning. Læs mere

Oplev stemningen i nabolaget

Kystengen ligger mellem strand og by i smørhullet af Køge. Her kunne alle interesserede gå på opdagelse i området mens Gorm's serverede lækre pizza fra stenovnen, da Bonava åbnede dørene i Kystengen.

Oplev stemningen i nabolaget

Kystengen ligger mellem strand og by i smørhullet af Køge. Her kunne alle interesserede gå på opdagelse i området mens Gorm's serverede lækre pizza fra stenovnen, da Bonava åbnede dørene i Kystengen.

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Sammen skaber vi hyggelige nabolag

Dit hjem er mere end blot fire vægge og et loft. Det skaber rammerne om din hverdag, og er stedet hvor du fejrer særlige øjeblikke med familie og venner. Og rammerne udenfor dit hjem er mindst lige så vigtige. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere