Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Søndre Havn

Nybyggeri Køge Kyst Søndre Havn lejligheder

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Tæt ved kysten og byens liv

Gå sene aftenture på havnepromenaden med et rigt caféliv eller tag på stranden med børnene. Det hele starter lige udenfor døren. Søndre Havn er en helt ny bydel med kultur, strand og masser af liv.

På Søndre Havn mødes du af glæden ved et rigt byliv og strandparksomgivelser lige uden for døren af de kommende lejligheder. Søndre Havn udgør blot et af de tre nye områder på Køge Kyst, og hele det skønne område har fokus på kultur samt idræt og fysisk udfoldelse til lands og til vands.

Gå på opdagelse blandt spændende arkitektur, i det nye område med tæt samspil mellem boliger, erhvervslejemål og kulturelle bygninger. Som beboer i Søndre Havn, har du det hele i nærheden med kun få minutters gang til Køges hyggelige bymidte, eller du kan nyde den lille charmerende lystbådehavn og stranden, der ligger lige ved dit nye hjem.

I det spændende område vil du mærke dets historie som industrihavn, hvor ånden og udvalgte bygninger bevares i nye indbydende omgivelser, med alt fra et mikrobryggeri til lækre restauranter samt en slagter med traditionelle udskæringer fra blandt andet okse – eller hvis er mere modig – kænguru og zebra.

Lejligheder med enestående beliggenhed

Midt i denne unikke beliggenhed på Søndre Havn planlægger Bonava at bygge hjemlige og rummelige lejligheder med plads til at dele livets mange glæder. Her kan du nyde naturen samt livet ved vand og strand uden at gå på kompromis med byens kulturliv og puls. Dit nabolag byder med andre ord på uendelige, rekreative muligheder og plads til at finde den sportsgren eller hobby, du drømmer om at prøve kræfter med.

Det nye nabolag har gode transportmuligheder, så uanset om du cykler, kører bil eller med det offentlige er det nemt at komme rundt – og med den nye linjeføring er du kun 25 minutter fra København.

Kend dit nabolag

900
meter Søndre strand
25
min. til København
5
min. til Køge station
5
daginstitutioner inden for 10 min. på cykel

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Søndre Havn

Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt
Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Oplev stemningen i nabolaget

Kystengen ligger mellem strand og by i smørhullet af Køge. Her kunne alle interesserede gå på opdagelse i området mens Gorm's serverede lækre pizza fra stenovnen, da Bonava åbnede dørene i Kystengen.

Oplev stemningen i nabolaget

Kystengen ligger mellem strand og by i smørhullet af Køge. Her kunne alle interesserede gå på opdagelse i området mens Gorm's serverede lækre pizza fra stenovnen, da Bonava åbnede dørene i Kystengen.