Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lejlighed i Køge Kyst

Nye lejligheder i Køge Kyst

Der er rigtig mange gode grunde til at købe en ny lejlighed i Køge Kyst. Her bliver du en del af et nyt og spændende nabolag med en skøn beliggenhed. Køge Kyst er en lille oase omgivet af natur og vand, og der er masser af muligheder for udendørsaktiviteter lige udenfor døren. 

Lejligheder til salg i Køge Kyst 

Lige nu bygger vi lejligheder i Køge Kyst, nærmere betegnet ved Søndre Havn. Ud over den brede sandstrand, der nærmest kalder på en dukkert, byder Søndre Havn og Køge Kyst generelt også på masser af øvrige friarealer skabt til ophold, leg og bevægelse. Særligt de grønne byrum og promenaden, Engkanten, hvorfra du kan nyde udsigten over strandengen og Køge Bugt, er noget helt særligt. 

Vores nye lejligheder i Køge Kyst

Find jeres nye hjem i Køge Kyst

Vi bygger nye nabolag i

Bo i en af vores nybyggede lejligheder i Køge Kyst 

Når du investerer i ennybyggede lejlighed i Køge Kyst fra Bonava, investerer du samtidig i et rigtigt hjem. Et hjem bygget af kvalitetsmaterialer med ressourceeffektivitet for øje. Det betyder, at du får et optimalt indeklima, samtidig med at boligøkonomien er god. Og at du ikke behøver bekymre dig om vedligeholdelse – der er nemlig stort set intet af den slags. 

Vores lejligheder i Køge Kyst er et hjem for livet – eller for en del af livet. Et sted, hvor der er plads til at opleve, glædes og nyde. Et sted, hvor du kan være privat, men også være en del af et nyt, spirende fællesskab i din boligforening, som du kan være med til at forme på præcis den måde, du ønsker. Hold fælles grillaftener på de rekreative områder, der omgiver lejlighedsbyggeriet, etablér en løbeklub, og nyd de naturskønne omgivelser på en lang løbetur, eller slap af med en kop kaffe på din solbeskinnede altan. Mulighederne er mange, og de ligger alle sammen lige for fødderne af dig, når du bor i en nybygget lejlighed i Køge Kyst. 

Køge Kyst som nyt nabolag 

Netop nu er det nye byområde i Køge, Køge Kyst, ved at blive skabt. Det dækker arealerne Søndre Havn, Stationsområdet og Collstropgrunden. En lejlighed i Køge Kyst giver dig mulighed for at være tæt på både by og natur.  

Køge by er en middelalderby med mange charmerende, gamle huse. Faktisk finder du Danmarks ældst daterede bindingsværkshus her; det stammer helt tilbage fra 1527 og hedder, meget passende, ”Det gamle hus”. Husene er meget velbevarede, og bykernen er både hyggelig og intim. For nylig er shoppingmulighederne udvidet betragteligt med åbningen af Strædet, der byder på et væld af butikker. Du finder alt, hvad du skal bruge, lige midt i Køge, men har du lyst til endnu mere byliv, kan du være i København på blot 40 minutter takket være gode transportforbindelser.  

I Køge finder du desuden flere skovområder, hvor de mindste familiemedlemmer kan få beskidte gummistøvler og røde kinder, når de leger i de naturrige omgivelser. Hvis regnen trommer på ruden, og du foretrækker at blive indendørs, kan du glæde dig til hjemlig hygge i lejligheden, der har masser af naturligt lys og en god udsigt over området.  

Med en lejlighed i Køge Kyst får du en dejlig hverdag med mange muligheder, hvor både store og små vil trives i de naturskønne omgivelser. 

Bonava – hvem er det? 

Vi er Bonava, og vi har skabt hjem og nabolag i mere end 80 år. Efter at have været en del af NCC i mange år blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed, og vi ser frem til at udvikle og bygge endnu flere hjem og nabolag. Vores navn, der er en sammentrækning af ordene ’bo’ og ’nav’, lægger op til, at vi både bygger hjem og samlingspunkter, og det er lige netop, hvad vi gør. Vi bygger levende boliger – både rækkehuse og lejligheder, i Køge Kyst såvel som andre steder – der indbyder til fællesskab mellem mennesker, og det glæder os at se, at de boliger, vi allerede har bygget, har udviklet sig i takt med de mennesker, der bor i dem. 

Bonava står bag dig hele vejen på din rejse mod den helt rigtige lejlighed. Lige fra du sætter din underskrift på papiret første gang, til du får nøglen i hånden til din nye lejlighed i Køge Kyst. Efterfølgende kontakter vi dig også et par gange for at høre, om alt er i orden, og i mellemtiden er du naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du gerne vil drøfte. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere