For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Lejligheder i Køge Kyst

Lejligheder til salg i Køge Kyst

Der er rigtig mange gode grunde til at købe en ny lejlighed i Køge Kyst. Her bliver du en del af et nyt og spændende nabolag med en skøn beliggenhed.

Lejligheder i Køge Kyst 

Leder du efter en nybygget lejlighed i Køge Kyst? Vi har netop nu lejligheder til salg i Køge Kyst – nærmere Søndre Havn. Med sin placering ca. 40 minutter fra København er Køge Kyst det ideelle område for dig, der leder efter en nybygget lejlighed i et bynært område, som samtidig har masser af nærmiljø.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Find jeres nye hjem i Køge Kyst

Vi bygger nye nabolag i

Konceptet bag Bonava's lejligheder i Køge Kyst

Hos Bonava skaber vi familievenlige, aktive og sociale nabolag og nærområder, der passer til dig og den livsstil, du har og fører. Det afspejles i alle vores boliger.

En nybygget lejlighed i Køge Kyst skabt af Bonava er ikke bare en lejlighed. Den er et hjem – et sted, du kan smide både sko og hæmninger. Et sted, du kan puste ud efter en lang dag og samtidig et sted hvor du kan grine og nyde tilværelsen sammen med din familie og venner.

Der er en helt særlig følelse forbundet med at komme hjem. Den følelse går lige i maven, og det er den, vi lever for hos Bonava. Den kan ikke forklares – den skal mærkes. Og forhåbentlig mærker du den i din nye lejlighed i Køge Kyst.

Find en nybygget lejlighed til salg i Køge Kyst »

Oplev det nye nabolag ved Køge Kyst

Netop nu er det nye byområde i Køge Kyst, ved at blive skabt. Det dækker arealerne Søndre Havn, Stationsområdet og Collstropgrunden. Med de nye lejligheder i Køge Kyst får du mulighed for at være tæt på både by og natur.

Køge by er en middelalderby med mange charmerende, gamle huse. Faktisk finder du Danmarks ældst daterede bindingsværkshus her; det stammer helt tilbage fra 1527 og hedder, meget passende, ”Det gamle hus”. Husene er meget velbevarede, og bykernen er både hyggelig og intim. For nylig er shoppingmulighederne udvidet betragteligt med åbningen af Strædet, der byder på et væld af butikker. Du finder alt, hvad du skal bruge, lige midt i Køge, men har du lyst til endnu mere byliv, kan du være i København på blot 40 minutter takket være gode transportforbindelser.  

I områderne omkring Køge Kyst finder du desuden flere skovområder, hvor de mindste familiemedlemmer kan få beskidte gummistøvler og røde kinder, når de leger i de naturrige omgivelser. Hvis regnen trommer på ruden, og du foretrækker at blive indendørs, kan du glæde dig til hjemlig hygge i lejligheden, der har masser af naturligt lys og en god udsigt over området.  

Med lejligheder i Køge Kyst får du en dejlig hverdag med mange muligheder, hvor både store og små vil trives i de naturskønne omgivelser.

Bo i en af vores nybyggede lejligheder i Køge Kyst 

Når du investerer i en nybygget lejlighed i Køge Kyst fra Bonava, investerer du samtidig i et rigtigt hjem. Et hjem bygget af kvalitetsmaterialer med ressourceeffektivitet for øje. Det betyder, at du får et optimalt indeklima, samtidig med at boligøkonomien er god. Og at du ikke behøver bekymre dig om vedligeholdelse – der er nemlig stort set intet af den slags. 

Alle vores lejligheder i Køge Kyst er et hjem for livet – eller for en del af livet. Et sted, hvor der er plads til at opleve, glædes og nyde. Et sted, hvor du kan være privat, men også være en del af et nyt, spirende fællesskab i din boligforening, som du kan være med til at forme på præcis den måde, du ønsker. Hold fælles grillaftener på de rekreative områder, der omgiver lejlighedsbyggeriet, etablér en løbeklub og nyd de naturskønne omgivelser, eller slap af med en kop kaffe på din solbeskinnede altan. Mulighederne er mange, og de ligger alle sammen lige for fødderne af dig, med en af vores lejligheder i Køge Kyst.

Om os bag lejlighederne i Køge Kyst

Vi er Bonava, og vi har skabt hjem og nabolag i mere end 80 år. Efter at have været en del af NCC i mange år blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed. En virksomhed, hvis rejse mod lyse, familievenlige boliger med sociale og miljømæssige værdier allerede begyndte i 1930’erne. Siden da har vi skabt mange rækkehuse og lejligheder i Køge Kyst og resten af Danmark, og vi ser frem til at udvikle og bygge endnu flere hjem og nabolag.

Når du køber en lejlighed i Køge Kyst fra Bonava, står bag dig hele vejen på din rejse mod den helt rigtige lejlighed. Lige fra du sætter din underskrift på papiret første gang, til du får nøglen i hånden til din nye lejlighed i Køge Kyst. Når der er gået et år, fra byggeriet er blevet færdigt, kontakter vi dig for at høre, om alt er, som det skal være. Og det gør vi igen fem år efter færdiggørelsen. Bare så der er styr på alle detaljer i din nye lejlighed i Køge Kyst.

Find en lejlighed til salg i Køge Kyst i vores projekt Kystengen, eller ring til os, og hør om dine muligheder for at købe en lejlighed i Køge Kyst.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere