Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Boliger i Køge

Find din nye bolig i Køge

Køge ligger kun 40 km fra København og er en by, der har det hele. Et rigt by- og kulturliv, skøn natur og masser af historisk charme. Kontrasterne mellem de gamle bindingsværkshuse i middelalderbyen, der er nogle af de ældste i Danmark, og den nylige tilføjelse til handelslivet, Strædet, er udført med stor omhu og giver et sammenspil, der er helt særligt.

Bolig i Køge

I Køge Kommune kan man leve sit liv – hele livet. Kommunen har alle muligheder for at bo, leve og arbejde uanset alder. Der bor omkring 60.000 mennesker i Køge Kommune, og byens centrale placering i forhold til København giver mange fordele. Køge er for eksempel en integreret del af hovedstadsområdets erhvervsliv, men samtidig har byen sin helt egen identitet, der er understøttet af et aktivt kultur- og foreningsliv. Med en bolig i Køge kommer du med garanti aldrig til at mangle noget at lave. 

Samtidig er Køge omgivet af skøn natur. Området er kendetegnet ved et charmerende landskab med herregårde, marker, landsbyer og skov. Køge Å og skovene omkring indbyder til dejlige gåture, aktive løbeture og frisk luft. Du har også mulighed for at nyde de smukke strande både nord og syd for Køge Havn.

Vores projekter i Køge

Nabolag i Køge

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Køge

Din nybyggede bolig i Køge

Med en nybygget bolig i Køge får du god tid til at udforske dit nye nabolag og dyrke fællesskabet med dine naboer, hvis du har lyst. Mængden af vedligeholdelse er nemlig minimal i en helt ny bolig bygget af kvalitetsmaterialer.

Samtlige lejligheder er lyse og har udsigt til grønne områder, og alle anvendte materialer har bæredygtighed og ressourceeffektivitet i fokus. Det betyder, at du – ud over den minimale vedligeholdelse – får et godt indeklima og en beskeden elregning. 

Med vores nybyggede boliger i Køge har vi både fokuseret på de inde og de ydre rammer. De indre rammer er udført efter afprøvede planløsninger, der giver dig optimal udnyttelse af pladsen og mulighed for privatliv, hvor du ønsker det. De ydre rammer indbyder til fællesskab i det omfang, du ønsker det. Som beboere i et helt nyt byggeri har I rig mulighed for at skabe jeres egne traditioner og fællesskaber – uanset om det så er at starte en løbeklub, fejre fælles fødselsdage i gårdmiljøet, holde sommerfest eller noget helt fjerde. 

Luk øjnene, og tænk på et lyst, nyt og indbydende hjem. Hvor du har grønne, rekreative områder lige uden for døren, og hvor oplevelserne står i kø og venter på dig. Sådan er det i Kystengen. Velkommen hjem til Køge. 

Nabolaget omkring din nye bolig i Køge

Køge Kommune er en stærk og traditionsrig kommune, men det betyder ikke, at udviklingen er stoppet. Tværtimod. Byen er hjemsted for et nybygget hovedsygehus, og udviklingen af et nyt byområde i Køge Kyst er i fuld gang. Derudover er en ny jernbane og station i Køge Nord lige på trapperne, med mulighed for at komme til København på bare 25 minutter, så der er mange projekter i gang, der vil være med til at præge og udvikle kommunen i de kommende år. 

Køge er et trafikalt knudepunkt, og motorvejene sikrer forbindelsen mod nord, vest og syd. Derudover er jernbanenettet veludbygget med både regionaltog og S-tog, så det er nemt at komme rundt. Hvis du da overhovedet har lyst til at forlade Køge, der byder på alt lige fra kultur- og byliv til sportsaktiviteter og naturoplevelser. 

Køge er en gammel købstad med hyggelige bindingsværkshuse, der kan dateres helt tilbage til 1500-tallet. Den gamle del af byen oser af charme, og der er er masser af liv i gaderne – ikke mindst på torvet, når forskellige stadeholdere byder op til torvedag. I Køge finder du Danmarks ældst daterede bindingsværkshus – ”Det gamle hus” – der er knap 500 år gammelt ”. (visitkoege.dk) Det er fra 1527 og dermed 25 år ældre end Køge Rådhus, der er Danmarks ældst fungerende af slagsen. (koegearkiverne.dk)  

Der er imidlertid også meget nyt i Køge. Handelslivet har blandt andet for nylig fået et løft med åbningen af 40 butikker og spisesteder samt en stor biograf i Rådhusstræde.  Når du har shoppet og er mæt af indtryk og lækker mad fra centrum, kan du bevæge dig hjemad til din nye bolig i Køge, i Kystengen, der ligger i området omkring Søndre Havn. Søndre Havn var oprindeligt en industrihavn, men i dag er området inddraget som en levende og velintegreret del af Køge. Området er opstået ud fra devisen ”byliv før bygninger”, så de boliger, der er blevet bygget her – herunder din nye bolig i Kystengen – er skabt ud fra specifikke retningslinjer om, at byggeriet skal ske med stor respekt for omgivelserne, og at aktiviteterne i byen skal fremmes.

Har du lyst til at nyde en stille stund et andet sted end på altanen eller fællesområderne, finder du Almindingerne få minutter fra din hoveddør. Almindingerne er et grønt, rekreativt område, der er inddelt i små oaser, der hver især indbyder til afslapning eller socialt samvær. Og bagefter kan du slentre ned til Køge Strand og springe i vandet. Stranden er blevet gjort bredere for nylig, og du har derfor god plads at boltre dig på.

Find helt hjem med Bonava  

Vores navn, Bonava, er en sammentrækning af de to svenske ord ”bo” og ”nav”. De symboliserer hhv. hjem og samlingspunkt, for det er det, vi brænder for hos Bonava; at skabe hjem, der samler og forener. Vi har bygget boliger siden 1930’erne og efter en årrække at have været en del af NCC, blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed. 

En af vores mærkesager er at skabe det helt rigtige hjem for dig. Der er nemlig ikke noget, der slår følelsen af at komme hjem. At sætte nøglen i døren efter en lang arbejdsdag. At mærke duften af kaffe søndag morgen. At nyde udsigten fra din altan eller terrasse. At glædes ved det gode samvær med naboerne. Ude er godt, men hjemme er allerbedst – og hos Bonava hjælper vi dig med at finde helt hjem.  

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere