For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Boliger til salg i Køge

Bolig i Køge til salg

Køge ligger kun 40 km fra København og er en by, der har det hele. Et rigt by- og kulturliv, skøn natur og masser af historisk charme. Kontrasterne mellem de gamle bindingsværkshuse i middelalderbyen og de nye nabolag ved kysten giver et sammenspil, der er helt unikt. Bonava har lige nu moderne og bæredygtige boliger til salg i Køge ved Søndre Havn. Læs videre her, og find din nye bolig i Køge allerede i dag.

Boliger til salg i Køge

Med en bolig i Køge Kommune kan man leve sit liv – hele livet. Kommunen har alle muligheder for at bo, leve og arbejde uanset alder. Der bor omkring 60.000 mennesker i Køge Kommune, og byens gode placering i forhold til København giver mange fordele. Køge er en integreret del af hovedstadsområdets erhvervsliv, men samtidig har byen sin helt egen identitet, der er understøttet af et aktivt kultur- og foreningsliv. Med en bolig i Køge, kommer du med garanti aldrig til at mangle noget at lave.

Samtidig er Køge omgivet af skøn natur. Området er kendetegnet ved et charmerende landskab med herregårde, marker, havet og skov. Køge Å og skovene omkring indbyder til dejlige gåture, aktive løbeture og frisk luft. Med et hjem i Køge har du også mulighed for at nyde de smukke strande både nord og syd for Køge Havn.

Find Bonavas boliger til salg i Køge her, under vores projekter.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Nabolag i Køge

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Køge

Nybyggede lejligheder med altan i Køge

Nybyggede boliger til salg i Køge

Lige nu har Bonava boliger til salg i Køge i Kystengen. Med en nybygget bolig i Køge får du gode muligheder for at udforske dit nye nabolag og dyrke fællesskabet med dine naboer. I alle vores boliger til salg i Køge, har vi skabt rum, hvor masser af naturligt dagslys strømmer ind, og du kan nyde en udsigt til grønne områder. De nybyggede boliger i Køge sikrer dig et godt indeklima, der bevarer varmen i vintermånederne og holder varmen på afstand i de lunere sommerdage.

Læs mere om vores boliger til salg i Køge – Kystengen
Familiemiddag på altan i Køge med udsigt

Bolig i Køge – Indrettet til fællesskab

I vores nybyggede boliger til salg i Køge har vi både fokuseret på de indre og de ydre rammer. De indre rammer er udført efter afprøvede planløsninger, der giver dig optimal udnyttelse af pladsen og mulighed for privatliv, hvor du ønsker det. De ydre rammer omkring vores boliger indbyder til fællesskab i det omfang, du ønsker det. Som beboere i et helt nyt byggeri har I rig mulighed for at skabe jeres egne traditioner og fællesskaber – uanset om har lyst til at starte en løbeklub, fejre fælles fødselsdage i gårdmiljøet, holde sommerfest eller noget helt fjerde. Luk øjnene, og tænk på et lyst, nyt og indbydende hjem. Hvor du har grønne, rekreative områder lige uden for døren, og hvor oplevelserne står i kø og venter på dig. Sådan er det i en bolig i Køge. Velkommen hjem.

Læs mere om vores boliger til salg i Køge ved Søndre Havn
Havkajakker i strandkanten i Køge

Udnyt mulighederne med en bolig i Køge

Køge Kommune er en stærk og traditionsrig kommune i konstant udvikling. Byen er hjemsted for et nybygget hovedsygehus, og udviklingen af et nyt byområde i Køge Kyst er i fuld gang. Det er lige her, ved kysten, Bonava bygger og har boliger til salg i Køge. Med en bolig i Køge er du altid tæt på både naturen og storbystemningen. Skal du en tur til hovedstaden, er en jernbane og station i Køge Nord lige om hjørnet og giver dig mulighed for at komme til København på bare 25 minutter. Køge er et trafikalt knudepunkt, og motorvejene sikrer forbindelsen mod nord, vest og syd. Derudover er jernbanenettet veludbygget med både regionaltog og S-tog, så det er nemt at komme rundt. Hvis du da overhovedet har lyst til at forlade Køge, der byder på alt lige fra kultur- og byliv til sportsaktiviteter og naturoplevelser.

Gågade i Køge cemtrum med butikker og gamle huse

Den historiske og den moderne Køge

Køge er en gammel købstad med hyggelige bindingsværkshuse, der kan dateres helt tilbage til 1500-tallet. Den gamle del af byen oser af charme, og der er er masser af liv i gaderne – ikke mindst på torvet, når forskellige stadeholdere byder op til torvedag. I Køge finder du blandt andet Danmarks ældst daterede bindingsværkshus – ”Det gamle hus”. Der er imidlertid også meget nyt i Køge. Handelslivet har blandt andet for nylig fået et løft med åbningen af 40 butikker og spisesteder samt en stor biograf i Rådhusstræde. Når du har shoppet og er mæt af indtryk og lækker mad fra byens centrum, kan du bevæge dig hjemad til din nye bolig i Køge, i Kystengen, der ligger i området omkring Søndre Havn.

Både liggende i lystbådehavnen Søndre Havn i Køge tæt på nybyggeri

Boliger til salg i Køges Søndre Havn

Søndre Havn var oprindeligt en industrihavn, men i dag er området inddraget som en levende og velintegreret del af Køge. Området er opstået ud fra devisen ”byliv før bygninger”, så de boliger, der er blevet bygget her – herunder din nye bolig i Kystengen – er skabt ud fra specifikke retningslinjer om, at byggeriet skal ske med stor respekt for omgivelserne, og at aktiviteterne i byen skal fremmes. Har du lyst til at nyde en stille stund et andet sted end på altanen eller fællesområderne, finder du Almindingerne få minutter fra din hoveddør. Almindingerne er et grønt, rekreativt område, der er inddelt i små oaser, der hver især indbyder til afslapning eller socialt samvær. Og bagefter kan du slentre ned til Køge Strand og springe i vandet. Stranden er blevet gjort bredere for nylig, og du har derfor god plads at boltre dig på.

Se vores boliger til salg i Køge – Søndre Havn

  

Om os bag boliger til salg i Køge i Kystengen

Vores navn, Bonava, er en sammentrækning af de to svenske ord ”bo” og ”nav”. De symboliserer hhv. hjem og samlingspunkt, for det er det, vi brænder for hos Bonava; at skabe hjem, der samler og forener.

Vi har bygget boliger siden 1930’erne og efter en årrække at have været en del af NCC, blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed. Siden da har vi bygget bæredygtige boliger skabt til lykke og trivsel. Se vores boliger til salg i Køge, og få indblik i vores arbejde.

Mere end bare en bolig i Køge

En af vores mærkesager er at skabe det helt rigtige hjem for dig. Der er nemlig ikke noget, der slår følelsen af at komme hjem. At sætte nøglen i døren efter en lang arbejdsdag. At mærke duften af kaffe søndag morgen. At nyde udsigten fra din altan eller terrasse. At glædes ved det gode samvær med naboerne. Ude er godt, men hjemme er allerbedst – og hos Bonava hjælper vi dig med at finde helt hjem.

Få hjælp til at vælge blandt vores boliger i Køge

Hvis du er interesseret i en bolig i Køge fra Bonava, kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde dit drømmehjem. Vi er med dig hele vejen fra første interesse til indflytning i dit nye hjem.

Alle vores boliger, der er til salg i Køge, kan tilpasses dine behov. Hvis du har særlige ønsker, vil vores indretningsarkitekter hjælpe dig med at få drømmene opfyldt, så du kan flytte ind i en bolig, der føles som dit hjem.

Se vores boliger til salg i Køge, og kontakt os nederst på siden.

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere