Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Trikotageparken

Fra strømpefabrik til arkitekttegnede ejerlejligheder

Velkommen hjem til Trikotageparken, der er skabt ud fra nabolagets historie med fokus på dig. Bo i grønne omgivelser, lige rundt om hjørnet fra byen.

De nye hjem i Trikotageparken er mellem 65-124 kvm. opføres i et hyggeligt nabolag, der ligger godt placeret imellem Østerbro og Hellerup. På den måde får du glæde af at bo med nærhed til byen, og samtidig har du grøn natur lige udenfor hoveddøren. Du når hurtigt indre København med S-toget, der kører fra Ryparken til Nørreport på ni minutter, imens både Østerbros og Hellerups hyggelige fortovscaféer blot ligger en kort cykeltur væk. Har du børn, som skal i skole, byder nabolaget på tre privatskoler, der ligger i gåafstand fra de nye hjem. På den måde kan de trygt komme til og fra skole, og tage nye legekammerater hjem til eftermiddagsleg eller boldspil i Ryparken.

Aktivitet i det grønne

Bind løbeskoene og nyd en frisk tur rundt om Emdrup Sø efter arbejde eller tag børnene med på opdagelse i Ryparken. Her finder du også Ryparkens Idrætsanlæg, der har flere aktivitetstilbud for hele familien. Prøv kræfter med tennis, badminton, fægtning eller måske beachvolley, og bliv en del af fællesskabet i nabolaget. Du finder også Crossfit Copenhagen lige rundt om hjørnet, hvor du for alvor kan blive udfordret. Glæd dig til at opleve arkitekttegnede ejerlejligheder i Trikotageparken, der danner rammen om din nye hverdag på Østerbro.

Kend dit nabolag

5
skoler i gåafstand
5
min. gang til Emdrup sø
1
km. til Ryparken st.
400
meter til skole og tennis
1
naturpark rundt om hjørnet
6
km. til Rådhuspladsen

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Trikotageparken

  • Soveværelser1 - 2
  • Størrelse (BBR)71 - 124 m²
  • Pris2.899.000 - 4.999.000 kr.
  • Antal hjem32
  • Indflytning: Q4 2020
Indflytningsklar/Til salg
Planlagt/Præsalg
Udsolgt
siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere