Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Længehuset stuen, Q, 2 soveværelser, 129 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2019

Rækkehusfornemmelser og to terrasser

I denne stuelejlighed kan du glæde dig til en stor stue, et åbent køkken og to solbeskinnede terrasser. Her kan du nyde livets mange glæder i smukke omgivelser, blot få minutter fra indre København.

Velkommen indenfor i denne lyse og rummelige ejerlejlighed på 129 kvm, der ligger i det populære nabolag Havnevigen tæt på vand og Amager Fælled. Her får du et hjem med gennemtænkt planløsning. I denne boligtype Q er der plads til store armbevægelser, og du kan skabe nye minder.

Entré

Træd inden for lejlighedens entré. Her er der god plads til at indrette med garderobeskabe. Fra entréen har du et skønt kig gennem lejligheden.

Køkken

Dit køkken er indrettet med hvide elementer fra HTH og en rengøringsvenlig bordplade. Her er god plads til at kaste dig ud i madlavningen, når du inviterer til middage. Du har samtidig mulighed for at have spiseplads i køkkenet.

Stue

Nyd det dejlige lysindfald igennem de store vinduer i stuen. Her er plads til flere hyggelige sofakroge eller du kan stille et langbord op og invitere til nytårsfest.

Soveværelser

I denne lejlighed finder du to gode soveværelser samt et master bedroom med tilhørende walk-in-closet. I soveværelserne har du mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse og gæstetoilet

Badeværelse og gæstetoilet er i klassisk skandinavisk stil – og er centralt placeret i lejligheden. Badeværelset har en flisebeklædt bruseniche samt en integreret vaskesøjle.

Terrasser

Denne stuelejlighed har hele to haver med flisebeklædt terrasser. Den ene terrasse er vestvendt og fungerer i sommermånederne som en forlængelse af køkkenet. Den anden altan er sydvendt – og den kan du træde ud på både fra stuen og køkkenet. Så glæd dig til lune sommeraftener på terrassen.

Faciliteter

Længehuset har en grøn profil, hvilket betyder at alle armaturerne i dit hjem naturligvis er vandbesparende. Dit nye hjem er desuden opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Og du har ekstra plads til opbevaring i dit depotrum i kælderen, der følger med til lejligheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
5.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
129 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
6.782 kr.
Etage
stuen af 3

Kontakt os

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere