Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Længehuset stuen, Q, 2 soveværelser, 129 m²

To terrasser og nabohygge på stranden

En lejlighed i Længehuset længst mod syd er garant for projektets allerbedste lysindfald. I tillæg får I to skønne terrasser og en beliggenhed på fantastiske Islands Brygge tæt på by og natur.

Længehuset er bygget, så det primære lysindfald for alle boligerne kommer fra øst og fra vest. Med denne stuelejlighed får I derudover tilføjelsen af lyset fra syd, så alle dagens lyse timer opleves på fineste vis indenfor. Dette er nemlig endelejligheden, som I her kan blive de heldige beboere i. Den florlette stemning fra det eminente lysindfald komplementeres af den nordiske indretning, der er gennemgående i hele hjemmet. Arkitekten har skabt et åbent hjem, hvor naturlige sektioner nemt skaber rum til både spisebord, sofagruppe og læsehjørne. Entréen smelter sammen med den naturlige stue med lysindfald fra tre sider, mens køkkenet ligger lidt for sig lige rundt om hjørnet. De to værelser har østvendte vinduespartier, og det ene værelse har et stort walk-in-closet tilknyttet. Over for værelserne ligger det rummelige badeværelse med vaskesøjle samt et gæstetoilet. Boligen opvarmes desuden med behagelig gulvvarme, så det selv på råkolde vintermorgener er let at komme ud af fjerene.

Private og fælles områder

Også på de private udeområder er denne lejlighed lidt ud over det sædvanlige. I får nemlig hele to terrasser: en sydvendt og en vestvendt. Der er tilmed rigtig god afstand til naboejendommene, så der er frit udsyn og en velbevaret følelse af privatliv, uanset hvilken terrasse I foretrækker at sidde på. De hyggelige fællesområder både ved Længehuset og nede ved vigen og promenaden er desuden et hyggeligt trækplaster, som gør det let for jer at møde jeres nye naboer i dejlige omgivelser.

Nærmiljøet

Islands Brygge er blandt Københavns mest attraktive kvarterer takket være den bynære beliggenhed, der samtidig kan bryste sig af at have nogle af de største naturoplevelser i baghaven. Trænger I til at se noget nyt på løbeturen, kan I slå vejen indenom det hyggelige Nokken, og foretrækker I sport med et socialt islæt, er det bare at melde sig ind i den lokale roklub. En Rema 1000 får I også lige ved hånden, mens Fisketorvet kan danne rammen om en god shoppetur på en regnvejrsdag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
5.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
129 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
6.782 kr.
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere