Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset stuen, M, 3 soveværelser, 103 m²

Indflytning: Maj 2019

Stort køkken og dejlig terrasse

I denne lyse stuelejlighed kan du glæde dig til en stor stue in åben sammenhæng med køkkenet og en vestvendt terrasse. Her kan du nyde livets mange glæder blot få minutter fra indre København.

Velkommen indenfor i denne lyse og rummelige ejerlejlighed på 103 kvm, der ligger i det populære nabolag Havnevigen tæt på vand og Amager Fælled. Her får du et hjem i den sydlige del af Længehuset af boligtype M.

Entré

Træd indenfor lejlighedens lyse entré. I entréen er plads til at indrette med garderobeskabe, så du kan komme af med sportstasken efter en tur på tennisbanerne. Entréen er beklædt med et lyst gulv, der løber gennem hele lejligheden og skaber en smuk sammenhæng.

Køkken

Dit køkken er indrettet med hvide elementer fra HTH og en rengøringsvenlig bordplade. Her er god plads til at kaste dig ud i madlavningen, når du inviterer til middage.

Stue

Stue og køkken udgør et samlet lyst rum med et skønt lysindfald gennem det store gulv-til-loft vindue. Det rummelige køkken/alrum giver dig gode muligheder for en spændende indretning, hvor der både er plads til en sofakrog eller stort spisebord.

Soveværelser

I denne lejlighed finder du tre soveværelser med mulighed for at indrette med garderobeskabe. To af værelserne er østvendte, så du kan glæde dig til at starte din morgen med sol i ansigtet. I det største og mindste værelse har du desuden en skøn fransk altan.

Badeværelse

Badeværelset ligger praktisk placeret midt i lejligheden og er i klassisk skandinavisk stil. I badeværelset har du en flisebeklædt bruseniche samt en integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler af minimum energimærkning A++.

Terrasse

Denne stuelejlighed har en lille vestvendt have med flisebeklædt terrasse. Der er direkte udgang fra stuen til terrassen, så terrassen kan fungere som en ekstra stue i sommermånederne. Glæd dig til at invitere vennerne på grillmiddage og nyde de lune sommeraftener.

Faciliteter

Længehuset har en grøn profil, hvilket betyder at alle armaturerne i dit hjem naturligvis er vandbesparende. Dit nye hjem er desuden opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Du har også et depotrum i kælderen til ekstra opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse
103 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere