Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset stuen, L, 2 soveværelser, 90 m²

Hygge på terrassen i solen og walk-in closet

Enestående nabolag, grønne omgivelser og et hyggeligt hjem er kendetegnene for denne bolig. Glæd dig til at bo et nybygget og nøglefærdigt hjem, hvor du er i centrum.

Kom indenfor i denne skønne treværelses lejlighed på 90 kvm livskvalitet og hjemlig hygge. Lejligheden er en type L og byder på to lyse soveværelser, et energivenligt badeværelse, et walk-in closet og en solbeskinnet terrasse.

Entré

Træd ind i den lyse entré, hvor du har kig gennem hele lejligheden. I entréen er der et lyst gulv, der løber gennem hele hjemmet og skaber et ensartet udtryk.

Køkken

Sammen med stuen udgør køkkenet hjertet i hjemmet. Her er god bordplads til kulinariske udfoldelser.

Opholdsrum

Det store opholdsrum har et flot lysindfald fra store gulv-til-loft-vinduer og har udgang til hjemmets store altan. Her er der god plads til at indrette en god spiseplads, hvor familien kan samles uden at gå på kompromis med en hyggelig sofakrog. Boligen giver dig og familien lys og luft til at leve livet.

Badeværelse

Badeværelset er i lys og klassisk skandinavisk stil med bruseniche og en praktisk vaskesøjle. Og så har badeværelset selvfølgelig gulvvarme til at lune fødderne, som skaber en luksus i hverdagen.

Soveværelser

Lejligheden byder på to gode soveværelser med mulighed for indretning med skabsvægge.

Terrasse

Den vestvendte terrasse gør denne bolig til noget helt særligt. Her kan du flytte stuen ud i de varme måneder, når vejret tillader det. Skab din egen oase med jordbærplanter i krukker og havemøbler og måske en lille pizza, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Faciliteter

I Strandtorvet finder du et stort fælleslokale, hvor du kan samle venner og familie til fødselsdagsfest. Nabolaget byder også på en skøn sandstrand ved vigen, så du kan nyde en forfriskende aftendukkert inden sengetid.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
90 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.526 kr.
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere