Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset stuen, I, 1 soveværelser, 80 m²

Stor terrasse og åben plantegning

Udsigt, grønne omgivelser og et hyggeligt hjem er kendetegnene for denne bolig. Glæd dig til et nybygget hjem, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan bruge tid på de ting, der gør dig glad.

Denne skønne toværelses lejlighed er en type I, der rummer 80 kvm livskvalitet. Lejligheden har et dejligt køkken/alrum og en skøn altan, hvor du rigtig kan nyde eftermiddagskaffen i solen og den smukke udsigt.

Entré

I entréen kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald og her har du mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Køkken

Entréen fører ind til det lyse køkken/alrum, der udgør boligens hjerte. Det kvadratiske køkken/alrum byder på et hvidt og praktisk køkken samt en lys stue. Du kan også vælge at få sat en væg op, så entréen er adskilt fra køkkenet.

Stue

Fra stuen har du direkte udgang til den nord-vest-vendte altan, der inviterer omgivelserne og lyset indenfor – og hvor du rigtig kan nyde aftensmaden i solen. Boligen giver dig og familien lys og luft til at leve livet.

Badeværelse

Badeværelset er i lys og klassisk skandinavisk stil med bruseniche og en praktisk vaskesøjle. Og så er der selvfølgelig gulvvarme, så du kan holde dine fødder lune i de kolde måneder. Badeværelset er indrettet med vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din privatøkonomi.

Soveværelser

Lejligheden byder på to store og lyse soveværelse med mulighed for indretning med skabsvægge. Begge værelser er indrettet med lyse trægulve og store vinduer.

Terrasse

Terrassen gør denne bolig til noget helt særligt. Her kan du flytte stuen ud i de varme forårs- og sommermåneder, når vejret tillader det. Nyd en god bog eller eftermiddagskaffen i solen, og hvis du har lyst, kan du også indrette med en grill og fine havemøbler.

Faciliteter

Længehuset byder på et hyggeligt gårdrum, hvor du kan slappe af med en god bog, mens børnene leger i sandkassen. Her kan du også invitere gode venner på en hyggelig brunch i solen, mens I nyder udsigten til nyttehaverne.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
80 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
4.049 kr.
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere