Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset stuen, G, 2 soveværelser, 87 m²

Indflytning: Maj 2019

To terrasser og udsigt til vigen

I dette hjem har du en stor stue, et åbent køkken og to terrasser. Her kan du nyde livets mange glæder i naturskønne omgivelser, blot få minutter fra indre København.

Velkommen indenfor i denne lyse og rummelige ejerlejlighed på 87 kvm, der ligger i skønne omgivelser tæt på vand og natur. Her får du en funktionel og gennemtænkt planløsning samt en underjordisk parkeringskælder til biler og cykler. I denne boligtype G er der plads til store armbevægelser, og her kan du skabe en masse nye minder.

Entré

Fra opgangen træder du ind i den skønne entré, hvor der er god plads til at stille skoene og hænge overtøjet. Her kan du vælge at tilkøbe garderobeskabe, så entréen altid ser pæn og ryddelig ud.

Stue

Fra entréen træder du ind i den store, lyse opholdsstue. Her er der plads til de rolige hjemmeaftener på sofaen eller en stor fest. Stuens indretning giver nemlig mulighed for nemt at stille et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Køkken

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Dette hjørnekøkken, med hvide overflader, inviterer til mange timers madlavning. I det åbne rum har du god mulighed for at underholde dine gæster, mens du kreerer middagen.

Værelser

Lejligheden byder på to gode soveværelser. Alle værelserne har et dejligt lysindfald fra store vinduer, og her er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov.

Badeværelse

Badeværelset finder du centralt placeret i hjemmet. Værelset er indrettet i indbydende skandinavisk design og byder på en moderne bruseniche samt vandbesparende armaturer. Her finder du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter morgenløbeturen langs vandet.

Terrasser

Fra stuen har du udgang til hjemmets to store terrasser, som begge fungerer som en naturlig forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Her kan du nyde sommeren i godt selskab med vennerne, mens I nyder udsigten og solen.

Faciliteter

I dette hjem har du et praktisk depotrum i kælderen til ekstra opbevaring, mens din mountainbike kan stå sikkert i den underjordiske parkeringskælder. Her er der også mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads til din bil, så den er beskyttet mod vind og vejr.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse
87 m²
Soveværelser
2
Etage
stuen af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere