Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset stuen, F, 2 soveværelser, 83 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2019

Vinkelkøkken og åben planløsning

Velkommen hjem til en lys stuelejlighed. Her kan du glæde dig til at bo i et hjem, der er gennemtænkt, både udvendigt og indvendigt. Her er der plads til hyggelige stunder med familie og vennerne.

Dette hjem er en boligtype F på 83 kvm beliggende i stuen. Hjemmet er skabt med fokus på funktionelle løsninger, og du kan være med til at give dit personlige præg. Du kan blandt andet glæde dig til to lyse soveværelser, et rummeligt køkken/alrum og en stor terrasse.

Entré

I din entré mødes du af lys og luft fra det skønne hjem, der er indrettet med flotte trægulve og store vinduer. Her har du fin plads til at stille skoene og hænge overtøjet. Som en ekstra detalje, kan du vælge at få sat en væg op ud til køkkenet, efter eget behov.

Køkken

Køkken/alrummet finder du i åben forlængelse af entréen. Det skønne vinkelkøkken byder på dejlig bordplads til mange kulinariske udfoldelser. Her har du mulighed for at indrette med skabe til ekstra opbevaring.

Stue

Den dejlige stue er indrettet med lyst trægulv og stuen, såvel som resten af lejligheden, er opvarmet via gulvvarme. Her er der god plads til at sætte et langbord op til den store middag og indrette en hyggelige sofakrog, hvor du kan slå benene op. Du kan også rydde gulvet, så de mindste kan lege med legoklodser.

Badeværelse

Du finder et badeværelse centralt beliggende i hjemmet. Badeværelset er indrettet i klassisk, skandinavisk design med en moderne bruseniche og vandbesparende armaturer. Her får du også en integreret vaskesøjle.

Værelser

Hjemmet byder på to gode soveværelser. Her kan du indrette med garderobeskabe efter eget ønske og behov. Hvis du blot har brug for et enkelt soveværelse, kan det andet indrettes som kontor, børne- eller hobbyværelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Terrasse

I stuen har du skydedøre, så du kan åbne helt op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs om sommeren. Her kan du indrette med en grill og havemøbler, så du kan invitere vennerne på en sjov aften under åben himmel.

Faciliteter

Du har ekstra opbevaring i det praktiske depotrum i kælderen. Her finder du også cykelparkering, samt bilparkering, som du kan tilvælge efter eget ønske.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse
83 m²
Soveværelser
2
Etage
stuen af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere