Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset stuen, E, 2 soveværelser, 83 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Marts 2019

Vinkelkøkken og grøn terrasse

Fleksibel stue, stort vinkelkøkken og to soveværelser er kendetegnene i dette skønne hjem. Her bor du i grønne omgivelser tæt på sandstrand, Amager Fælled og city.

Denne boligtype E ligger i det populære nabolag, Havnevigen, på Islands Brygge med natur og vand i gåafstand. En ejerlejlighed med gennemtænkt planløsning, en åben stue og 83 lyse kvadratmeter. Her kan du bo, med plads til fordybelse, i nybyggede rammer.

Entré

Når du træder ind i den lyse lejlighed, bliver du mødt af et smukt lysindfald og hjemlig hygge. Her kan du indrette med skabe til sko og overtøj.

Stue

Nyd den rummelige stue med flotte, lyse trægulve. Lejligheden er opvarmet via gulvvarme, så du har altid lune fødder og det gør nemt at holde en behagelig temperatur. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at du kan indrette en hyggelig sofakrog, uden at gå på kompromis med en dejlig spiseplads. Glæd dig til at bo i et hjem med plads til festlige stunder og afslapning foran fjernsynet.

Køkken

Fra stuen er der direkte adgang til hjemmets lyse vinklede køkken, der har en praktisk hvid bordplade. Her er masser af plads til bagning eller kulinariske udfoldelser, når der kommer gæster forbi.

Værelser

Hjemmet byder på to dejlige soveværelser, begge med plads til at indrette med garderobeskabe til tøj og opbevaring. Begge værelser har store vinduer og slot trægulv.

Badeværelse

Fra entréen er der adgang til hjemmets badeværelse, der er indrettet i klassisk, skandinavisk design. Her får du en integreret vaskesøjle og en moderne bruseniche. Alle armaturer er naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Fra det store opholdsrum har du udgang til den skønne, østvendte terrasse, hvor du kan nyde morgenkaffe i solen. Fra terrassen har du en fin udsigt til de grønne nyttehaver.

Faciliteter

I kælderen finder du et praktisk depotrum, hvor du kan opbevare de ting, du ikke bruger i hverdagen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Boligstørrelse (BBR)
83 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.457 kr.
Etage
stuen af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere