Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Rundholtsvej 7, st. mf. (Bolig 10), 1 soveværelser, 66 m²

Stor terrasse og behagelig gulvvarme

Velkommen indenfor i dit nye hjem, hvor du kan nyde lyset og luften fra de rekreative områder. Dette er et hjem for dig, som sætter pris på æstetiske omgivelser både inde og ude.

Dette hjem er en boligtype C, der byder på 66 lyse kvadratmeter med en åben planløsning mellem stuen og køkkenet, hvilket gør det til det ideelle hjem til det sociale og aktive menneske. Du har samtidig mulighed for at tilvælge en parkeringsplads i den underjordiske parkeringskælder, så du kan læsse dagligvarerne af i ly for regnen.

Entré

Du kommer ind i hjemmets praktiske entré med en lille gang. Her kan du indrette med skabe, alt efter dit behov, og skabe en hyggelig stemning fra du træder ind ad hoveddøren.

Køkken

Hjemmet er indrettet med et hvidt køkken fra HTH og her er god køkkenbordplads. Eksperimenter med madlavningen og inviter vennerne på en lækker middag. Køkkenet er indrettet med gode hårde hvidevarer og vandbesparende armaturer.

Opholdsrum

Træd ind i den lyse stue med flotte vinduespartier fra gulv-til-loft, som inviterer naturen indenfor. Stuen er designet ud fra mulighed for størst mulig fleksibilitet. Her kan du nemt holde den næste store fest med langbord ned gennem stuen. Du kan vælge at få sat en væg op, så køkkenet og opholdsrummet bliver adskilt fra entréen.

Soveværelser

Du får et rummeligt soveværelse, der er har et flot lysindfald fra store vinduer. Også her kan du indrette med skabe, efter eget behov. Du har plads til ekstra opbevaring i depotrummet, som du finder i kælderen.

Badeværelse

Ved entréen finder du et badeværelse i klassisk, skandinavisk design og med en integreret vaskesøjle. Her er alle armaturerne naturligvis også vandbesparende til gavn for miljøet og økonomien.

Terrasse

Fra opholdsrummet har du udgang til den skønne, syd-øst-vendte terrasse, hvor du kan nyde morgenkaffen med udsigt til de grønne Nyttehaver. Her finder du plads til grillhygge og latter med familie og venner.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
66 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
3.522 kr.
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere