Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset stuen, C, 1 soveværelser, 66 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2019

Stor terrasse og behagelig gulvvarme

Velkommen indenfor i dit nye hjem, hvor du kan nyde lyset og luften fra de rekreative områder. Dette er et hjem for dig, som sætter pris på æstetiske omgivelser både inde og ude.

Dette hjem er en boligtype C, der byder på 66 lyse kvadratmeter med en åben planløsning mellem stuen og køkkenet, hvilket gør det til det ideelle hjem til det sociale og aktive menneske. Du har samtidig mulighed for at tilvælge en parkeringsplads i den underjordiske parkeringskælder, så du kan læsse dagligvarerne af i ly for regnen.

Entré

Du kommer ind i hjemmets praktiske entré med en lille gang. Her kan du indrette med skabe, alt efter dit behov, og skabe en hyggelig stemning fra du træder ind ad hoveddøren.

Køkken

Hjemmet er indrettet med et hvidt køkken fra HTH og her er god køkkenbordplads. Eksperimenter med madlavningen og inviter vennerne på en lækker middag. Køkkenet er indrettet med gode hårde hvidevarer og vandbesparende armaturer.

Opholdsrum

Træd ind i den lyse stue med flotte vinduespartier fra gulv-til-loft, som inviterer naturen indenfor. Stuen er designet ud fra mulighed for størst mulig fleksibilitet. Her kan du nemt holde den næste store fest med langbord ned gennem stuen. Du kan vælge at få sat en væg op, så køkkenet og opholdsrummet bliver adskilt fra entréen.

Soveværelser

Du får et rummeligt soveværelse, der er har et flot lysindfald fra store vinduer. Også her kan du indrette med skabe, efter eget behov. Du har plads til ekstra opbevaring i depotrummet, som du finder i kælderen.

Badeværelse

Ved entréen finder du et badeværelse i klassisk, skandinavisk design og med en integreret vaskesøjle. Her er alle armaturerne naturligvis også vandbesparende til gavn for miljøet og økonomien.

Terrasse

Fra opholdsrummet har du udgang til den skønne, syd-øst-vendte terrasse, hvor du kan nyde morgenkaffen med udsigt til de grønne Nyttehaver. Her finder du plads til grillhygge og latter med familie og venner.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse
66 m²
Soveværelser
1
Etage
stuen af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere