Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset stuen, B, 1 soveværelser, 64 m²

Grillmiddage på terrassen og hjemlig hygge

Grønne omgivelser, livskvalitet og hjemlig hygge er stikordene for denne lejlighed. Boligen er beliggende i stuen så du får en stor terrasse, hvor du kan nyde en god kop kaffe.

Boligen er en lejlighedstype B på 64 kvm, så her er god plads til udfoldelse. Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder og både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige. Glæd dig til en åben planløsning, hvor du har gode muligheder for at sætte dit personlige præg på dit hjem.

Entré

Allerede fra entréen fornemmes boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der adgang til hjemmets terrasse.

Køkken

Hjemmet byder på et dejligt, lyst køkken med energirigtige hårde hvidevarer og køkkenelementer fra HTH. Du har mulighed for at få sat vægge op, så køkkenet bliver et separat rum.

Opholdsrum

I forlængelse af køkkenet har du et skønt opholdsrum, hvor du både har plads til at indrette en spiseplads samt et hyggeligt sofahjørne.

Badeværelse

Badeværelse er i klassisk skandinavisk stil med lyse badeværelseselementer. I badeværelset har du en flisebeklædt bruseniche samt en integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler af minimum energimærkning A++.

Soveværelser

Boligen byder på et skønt soveværelse, der har et flot lysindfald. Værelset er indrettet med et flot trægulv, der løber gennem hele hjemmet og skaber et ensarte udtryk. Du træder desuden ud på et lunt gulv hver morgen, da hele boligen opvarmes via gulvvarme.

Terrasse

Den store terrasse fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret, hvor du kan nyde en god bog eller en middag mens mørket falder på, og mærke den friske luft. På terrassen kan du indrette med havekrukker, hvor du kan plante krydderurter og grøntsager til salaten. Altanen giver dit nye hjem en ekstra dimension.

Faciliteter

Du har mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads i Længehusets underjordiske parkeringskælder, så længe der er ledige pladser tilbage. I parkeringskælderen kan du også stille din cykel, så den altid er tør, når du skal cykel en tur.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
64 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
3.566 kr.
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere