Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Rundholtsvej 11, 3. th. (Bolig 35), 3 soveværelser, 139 m²

To altaner og stort køkken

Nyd lyset, der vælter ind i stuen og køkkenet gennem de mange store vinduer. Denne ejerlejlighed byder på hele to altaner og en stor stue. Glæd dig til at bo i et socialt nabolag med badestrand.

Længehuset 35 ligger dejligt placeret i den sydlige længe med ugeneret udsigt til nabolagets skønne omgivelser, fra øverste etage. Lejligheden er en type Q på 139 kvm med to gode soveværelser, et master bedroom med walk-in-closet samt en sydvestvendt og en vestvendt altan. Dette hjem giver plads til at leve livet uanset om man er mange eller få.

Entré

Fra opgangen, med elevator, træder du ind i hjemmets entré. Du kan allerede fra du træder ind af hoveddøren kigge gennem lejligheden og ud til nabolaget.

Køkken

Dit køkken er indrettet med hvide elementer fra HTH og en robust bordplade. Her er god plads til at kaste dig ud i madlavningen, når du inviterer til middage. Du har samtidig mulighed for at indrette en hyggelig spiseplads i køkkenet.

Stue

Nyd det dejlige lysindfald fra de store vinduer i stuen. Her er plads til flere hyggelige sofakroge eller du kan stille et langbord op og invitere til stor fødselsdagsfest.

Soveværelser

I denne lejlighed har både et sydvendt soveværelse og master bedroom med tilhørende walk-in-closet, så du kan nyde morgensolen fra sengen. Det sidste soveværelse ligger på den vestlige side af lejligheden, og her er god mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse og gæstetoilet

Badeværelse og gæstetoilet er i klassisk skandinavisk stil – og er centralt placeret i lejligheden. Badeværelset har en flisebeklædt bruseniche samt en integreret vaskesøjle.

Altaner

Denne lejlighed har hele to altaner – både en sydvendt og en vestvendt altan. Altanerne er beklædt med hårdttræ og her er god plads til at skabe din egen hyggekrog med krukker, lys og tæpper, så du kan slappe helt af og bare nyde sommeraftenerne.

Faciliteter

Længehuset har en grøn profil, hvilket betyder at alle armaturerne i dit nye hjem er vandbesparende og de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Lejligheden er desuden opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Og du har ekstra plads til opbevaring i dit depotrum i kælderen, der følger med dlejligheden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
139 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
10.060 kr.
Etage
3 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere